שאלה | אפליקציה לתזמון שיחות
-
-
@dfhzrhree
מה עם זה? זה נראה מותאם יותר (פחות אופציות אבל יותר קל לתפעול)@dfhzrhree אמר בשאלה | אפליקציה לתזמון שיחות:
autodialer.apk
-
בנוסף אפליקציית AUTO REDIAL שהובאה לעיל מציעה אפשרות מצומצמת מאד של טיימר חיוג, דהיינו בחירת בין 0-100 דקות, הוספת מספר, והוא יחייג בזמן שבחרתם.
בקיצור טיימר ח"פ של עד 100 דקות מהרגע שהגדרת אותו, זה נהדר אם זה מה שאתה צריך, כמובן גם זה רק באנגלית אבל התפריט בהחלט הרבה יותר פשוט.
-
לידיעת: @eitcok-grafik ו: @מוטי-זהב
לפניכם האפליקציה בגירסא פרוצה, ללא הגבלה, גירסא טיפה יותר מתקדמת.
להורדה לחץ כאן!
(יש לעשות קודם גיבוי למאקרו/ים שיצרתם, ואז להסיר את האפליקציה הקיימת, ולהתקין את זו, כמובן רק אם חסר לכם בה משהו...) -
@dfhzrhree אולי תתרגם גם?
-
@dfhzrhree @מוטי-זהב אם אתה רוצה נתקלתי באפליקציה הזאת (מאקרודרואיד) בעברית...
-
@ykingsmart תעלה
-
פוסט זה נמחק!
-
@זעירא-דמן-חבריא לא מצליח.
זה רושם לי שזה בהעלאה ותכלס כשמגיע ל100 אין מקש שליחה. -
@יצחק-ט-0 אתה יכול להעלות לכאן https://send.magicode.me/
-
@זעירא-דמן-חבריא היי אני רואה כבר הגיבו.
כל מצב, אני אשתדל תיכף להעלות. -
@זעירא-דמן-חבריא אני באיזור עם קליטה גרועה, תזכר אותי יותר מאוחר אני יעלה בשמחה
-
-
@ykingsmart אין ליאנג?
כי באנגלית זה עובד ביאנג -
@זעירא-דמן-חבריא לא יודע. לא ניסיתי, אני עם אנדרואיד 11, למיטב זכרוני בשיאומי מקשים QIN S1+ בדקתי בעבר וזה עובד שם.
-
@זעירא-דמן-חבריא האמת שתרגמתי (את הגרסא החינמית), אבל משהו לא הלך טוב וזה דפק לי את הגירסא (נתקע באתחול). לכן חזרתי לגרסא האנגלית...
בכ"א הגרסא שהבאתי היא הגירסא (כמעט) האחרונה שתומכת ביאנג (4.1.2), יש אולי גירסא אחת אחריה שעובדת על יאנג, ו...זהו. פשוט לא הצלחתי להוריד אותה פרוצה בשופו"א...
יכול להיות שאת הגירסא שהעלו כאן אפשר לערוך במניפסט (למינימום SDK 16), לך תדע, אני לא ניסיתי בכל אופן. -
@dfhzrhree למה לא הצלחת לתרגם אותה?
-
@זעירא-דמן-חבריא זה קורה לרוב בתירגומים אוטומטיים
-
@ykingsmart אז מה יש לעשות?