שאלה | אפליקציה לתזמון שיחות
-
ובכן, מצורפים קישורים להורדה ישירה.
כל האפליקציות אמורות להתאים לאנדרואיד 4.1 ומעלה, אך טרם נבדקה יעילותם. -
Auto-Dialer.apk
או שהקובץ פגום או שהוא לא תומך
auto-redialer.apk
זה חנות אפליקציות
macrodroid.apk
אוקיי זה עובד באנגלית דורש רוט כמובן
איך אני אמור לדעת איזה מקרו להכניס לוifttt.apk
חייב רישום באינטרנט
automate.apk
זה עובד במכשיר
(כולו באנגלית)onx.apk
מחייב אינטרנט לרישום
@dfhzrhree אמר בשאלה | אפליקציה לתזמון שיחות:
autodialer.apk
זה נראה שעובד וזה נראה מיוחד לשיחות
-
@eitcok-grafik @מוטי-זהב @זעירא-דמן-חבריא
והנה התשובה:
אפליקציית מאקרו-דרואיד, באנגלית אמנם, אך יש פה הדרכה מפורטת, והאפליקציה יחסית ברורה לשימוש, ללא צורך בחיבור רשת עם מגוון אפשרויות לאוטומציה של המכשיר ובכלל זה חיוג תרחישים שונים (תזמון, מצב סוללה ועוד). החסרון באפליקציה שהיא דורשת רוט לחלק מהפונקציות, כמו כן זו גרסא חינמית ולכן יש מגבלה של חמשה תרחישים במקביל.הוראות שימוש:
-
הורד את האפליקציה מכאן macrodroid.apk.
-
זה החלון הראשי,
נלחץ על הפלוס (ADD MACRO) שנמצא באדום.
-
כאן יש לנו שלושה חלקים עיקריים: טריגרים, שזה מה שיגרום לפעולה לקרות, אקשנס, שזה הפעולה שאנחנו רוצים שתקרה, קונסטריינטס, שזה תנאים שיגרמו לפעולה בכל זאת לא להתבצע (לדוגמא- אם הסוללה חלשה מ* אחוזים).
-
כאשר נלחץ על DAY/TIME TRIGGER, הפונקציה הראשונה בתמונה - מסומנת באייקון של שעון, נוכל לבחור את התזמון (לדוגמא יום ראשון בשעה 17:00).
- וכך נראה חלון בחירת התזמון:
- כאן אנו בוחרים את הפעולה (אקשן) שנרצה שתתבצע בזמן שבחרנו, הפעולה הראשונה בתמונה היא MAKE CALL - צור שיחה, עם אייקון של שפופרת:
-
וזהו חלון הקונסטריינטס, שבו נבחר תנאים נוספים (לא חובה):
-
נלחץ על הוי לאישור, נזין שם לפונקציה שהגדרנו ו...זהו!
*בנוסף אפליקציית AUTO REDIAL שהובאה לעיל מציעה אפשרות מצומצמת מאד של טיימר חיוג, דהיינו בחירת בין 0-100 דקות, הוספת מספר, והוא יחייג בזמן שבחרתם.
-
-
-
@dfhzrhree
מה עם זה? זה נראה מותאם יותר (פחות אופציות אבל יותר קל לתפעול)@dfhzrhree אמר בשאלה | אפליקציה לתזמון שיחות:
autodialer.apk
-
בנוסף אפליקציית AUTO REDIAL שהובאה לעיל מציעה אפשרות מצומצמת מאד של טיימר חיוג, דהיינו בחירת בין 0-100 דקות, הוספת מספר, והוא יחייג בזמן שבחרתם.
בקיצור טיימר ח"פ של עד 100 דקות מהרגע שהגדרת אותו, זה נהדר אם זה מה שאתה צריך, כמובן גם זה רק באנגלית אבל התפריט בהחלט הרבה יותר פשוט.
-
לידיעת: @eitcok-grafik ו: @מוטי-זהב
לפניכם האפליקציה בגירסא פרוצה, ללא הגבלה, גירסא טיפה יותר מתקדמת.
להורדה לחץ כאן!
(יש לעשות קודם גיבוי למאקרו/ים שיצרתם, ואז להסיר את האפליקציה הקיימת, ולהתקין את זו, כמובן רק אם חסר לכם בה משהו...) -
@dfhzrhree אולי תתרגם גם?
-
@dfhzrhree @מוטי-זהב אם אתה רוצה נתקלתי באפליקציה הזאת (מאקרודרואיד) בעברית...
-
@ykingsmart תעלה
-
פוסט זה נמחק!
-
@זעירא-דמן-חבריא לא מצליח.
זה רושם לי שזה בהעלאה ותכלס כשמגיע ל100 אין מקש שליחה. -
@יצחק-ט-0 אתה יכול להעלות לכאן https://send.magicode.me/
-
@זעירא-דמן-חבריא היי אני רואה כבר הגיבו.
כל מצב, אני אשתדל תיכף להעלות. -
@זעירא-דמן-חבריא אני באיזור עם קליטה גרועה, תזכר אותי יותר מאוחר אני יעלה בשמחה