בעיה | כונן USB דורש אתחול
-
@חברון-מאז-ולתמיד עשיתי את זה בדיסק און כי שביקש איתחול המחשב הראה לי כמו שהיה לך בדיוק
-
-
@משחזר-מידע אמר בבעיה | כונן USB דורש אתחול:
אני מקווה שאין שם חומר חשוב ואם אין אז לפח הקרוב
למה אתה עושה ככה?
תראה מה זה -
אני הייתי אמור לסמוך עליך, אתה הרי "משחזר-מידע" האגדי, ואם אתה אומר שאין מה לעשות אז אין מה לעשות, אבל הנה - מצאו לי פתרון!!
אני אשמח אם תחשוב פעמיים לפני הפעם הבאה, שלא נצטרך לזרוק 20GB בגללך לפח הקרוב.....
תודה @beny!!!!
-
@חברון-מאז-ולתמיד אם כבר שיחזרת את כל הקבצים ובדקת שהם עובדים
תעשה על פי המדריך הזה https://mitmachim.top/topic/3159/תוכנה-לתיקון-raw-drive
כדי לנסות לתקן את הכונן ואז הכול יהיה מסודר פי שהיה
בהצלחה -
@חברון-מאז-ולתמיד ברוב המקרים אפשר לסדר את זה עם testdisk (אני עושה את זה בשליטה מרחוק אם אתה מעוניין)
-
@חברון-מאז-ולתמיד אמר בבעיה | כונן USB דורש אתחול:
@משחזר-מידע אמר בבעיה | כונן USB דורש אתחול:
למה אתה עושה ככה?
תראה מה זה -
אני הייתי אמור לסמוך עליך, אתה הרי "משחזר-מידע" האגדי, ואם אתה אומר שאין מה לעשות אז אין מה לעשות, אבל הנה - מצאו לי פתרון!!
אני אשמח אם תחשוב פעמיים לפני הפעם הבאה, שלא נצטרך לזרוק 20GB בגללך לפח הקרוב.....
(תודה @beny!!!!)
מה ש@משחזר מידע בא לומר לך, זה שהאונקי במצב מאוד לא טוב
ולטובתך עדיף לך שלא להשתמש בו, כדי שלא תצטרך להגיע אח"כ למצב של שחזור מורכב
ומי שהצליח לסדר לך את האונקי עכשיו יכול להיות שרק גרם שתיתקע אח"כ -
@חברון-מאז-ולתמיד אני ממש שמח בשבילך שזה עבד, רק כמו שאמרתי אני לא מבין כ"כ גדול, אז תספר לי מה בדיוק עשית?
-
@aaaa אמר בבעיה | כונן USB דורש אתחול:
ומי שהצליח לסדר לך את האונקי עכשיו יכול להיות שרק גרם שתיתקע אח"כ
אני מדבר על החומר שכמעט איבדתי ויכולתי להציל.
האונקי באמת בדרך לפח עוד רגע. את התוכן אני אשמור בדיסק אחר -
@beny כמו שאמרת, נכנסתי לתוכנה, בחרתי את ה'מחיצה אבודה' של אותו כונן > סרוק > אחרי יום ראיתי את התוצאות והתוכנה הציעה לי 'שחזר'. שחזרתי, ועכשיו יש לי תיקייה של החומר שהיה בדיסק עם עוד מלאאאאאא קבצים מוזרים פזורים בכל תיקיות הדיסק...
איך אתה לא יודע? אמרת שעשית את זה, לא? (אתה זוכר מה עשית עם הקבצים הנוספים האלה?) -
@חברון-מאז-ולתמיד
אז תשים לב למה ש@משחזר-מידע כתב@משחזר-מידע אמר בבעיה | כונן USB דורש אתחול:
(ההדגשה לא במקור)
-
@חברון-מאז-ולתמיד זה היה עוד לפני שהכרתי את האמר הנפלא הזה ולאלצתי להשתמש בתוכנה באנגלית ולא הבנתי מילה ורק לחצתי על מה שהיה נראה לי, אתה מבין...
-
@חברון-מאז-ולתמיד לא ידעתי שיש ל @משחזר-מידע מניות בפחי הזבל שהוא מרוויח אחוזים על כל אונקי שנזרק...
לענ"ד הוא רק בא לעזור מנסיונו העשיר
וכידוע זה שכרגע זה נראה תקין, ממש לא אומר שגם עוד יומיים, שבוע או חודש זה יחזיק
הזלזול הזה לדעתי לא מוצדק... -
@צדיק-תמים אני ממש מצטער ומתנצל על שבגללי נגרם ח"ו זלזול באחד מחברי הפורום היקרים, ואני גם בטוח בלי כל ספק, ש @חברון-מאז-ולתמיד גם ח"ו לא התכוון כלל לזלזל הוא רק התרגש שהצליח לשחזר מידע של 20 ג'יגה ולכן הוא ביטא את זה בהתרגשות ולא בצורה מתונה.
-
@ראובן-שבתי אין ספק!!!