דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. תוכנות
  3. ניווט
  4. עזרה הדדית - ניווט
  5. בקשה | תוכנה ל- GPS

בקשה | תוכנה ל- GPS

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - ניווט
7 פוסטים 3 כותבים 231 צפיות 4 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • א מנותק
    א מנותק
    א.א.א.
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי

אני צריך תוכנה עבור מכשיר GPS ישן (לא אנדרואיד), ראיתי על כך דיונים רבים בפורום אבל לא הצלחתי להבין איזו תוכנה בדיוק אני צריך (אני מבין שצריך IGO אבל עדיין לא יודע איזה בדיוק איזה), אשמח לקישור לתוכנה העדכנית ביותר, כמובן כזו שתתאים לי למכשיר ישן, בנוסף, אני צריך מפות של ארה"ב לתוכנה המדוברת, למישהו יש?
    @אלי-TZA
    @KINGYOS
    יכולים לעזור?

הנני העניה תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • א א.א.א.

אני צריך תוכנה עבור מכשיר GPS ישן (לא אנדרואיד), ראיתי על כך דיונים רבים בפורום אבל לא הצלחתי להבין איזו תוכנה בדיוק אני צריך (אני מבין שצריך IGO אבל עדיין לא יודע איזה בדיוק איזה), אשמח לקישור לתוכנה העדכנית ביותר, כמובן כזו שתתאים לי למכשיר ישן, בנוסף, אני צריך מפות של ארה"ב לתוכנה המדוברת, למישהו יש?
      @אלי-TZA
      @KINGYOS
      יכולים לעזור?

הנני העניה מנותק
      הנני העניה מנותק
      הנני העני
      מדריכים

@א-א-א אמר בבקשה | תוכנה ל- GPS:

@אלי-TZA
      @KINGYOS
      יכולים לעזור?

איזה מכשיר יש בבעלותך? דגם מדויק?

.

א 2 תגובות תגובה אחרונה
      1
      • הנני העניה הנני העני

@אלי-TZA
        @KINGYOS
        יכולים לעזור?

א מנותק
        א מנותק
        א.א.א.

@הנני-העני המכשיר לא בידי כרגע אעדכן כשאוכל, תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • הנני העניה הנני העני

@אלי-TZA
          @KINGYOS
          יכולים לעזור?

א מנותק
          א מנותק
          א.א.א.
          כתב ב נערך לאחרונה על ידי א.א.א.

@הנני-העני מדובר במכשיר TomTom מדגם EASE 1EX00 נראה לי מאד ישן, אפשר לעדכן אותו? מצרף צילום מסך של הקבצים במכשיר
          צילום מסך 2021-11-30 122458.png

א תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • א א.א.א.

@הנני-העני מדובר במכשיר TomTom מדגם EASE 1EX00 נראה לי מאד ישן, אפשר לעדכן אותו? מצרף צילום מסך של הקבצים במכשיר
            צילום מסך 2021-11-30 122458.png

א מנותק
            א מנותק
            אלי TZA
            כתב ב נערך לאחרונה על ידי אלי TZA

@א-א-א לפי איך שזה נראה אין אפשרות להתקין עליו IGO מעודכן. (עובד על התוכנה של גרמין שלא ניתנת להחלפה)
            איזה קבצים יש למטה ונחתכו בתמונה שצירפת?

לצורך ווידוא העניין חפש במכשיר את המילה EXE וצרף תמונה של התוצאות

א תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • א אלי TZA

@א-א-א לפי איך שזה נראה אין אפשרות להתקין עליו IGO מעודכן. (עובד על התוכנה של גרמין שלא ניתנת להחלפה)
              איזה קבצים יש למטה ונחתכו בתמונה שצירפת?

לצורך ווידוא העניין חפש במכשיר את המילה EXE וצרף תמונה של התוצאות

א מנותק
              א מנותק
              א.א.א.

@אלי-tza בנוגע לאפשרות להתקין igo, אתה כנראה צודק בחיפוש גוגל בנוגע לשאלה האם ניתן להתקין igo על tomtom מצאתי כתוב בפורום לענייני ניווט כך:
              It can not be done, sorry.
              TomTom puts a linux based "home made" Operating System on all its units.
              IGO and Primo need Windows CE. (not counting the Android and iPhone versions here)
              בנוגע לתוכנה הקיימת על המכשיר, אין קבצים משמעותיים שנחתכו בתמונה, הקובץ exe. הוא: InstallTomTomHOME.exe, זהו הקובץ שהקובץ autorun.inf מפנה אליו (מצורף)autorun.inf
              למעשה הורדתי את התוכנת עדכון של tomtom וכשאני מחבר את המכשיר זה אומר לי כי מדובר במכשיר ישן שכבר לא ניתן לעדכן,
              השאלה שלי אם אפשר להחליף לו את התוכנה לתוכנה החדשה של tomtom (נדמה לי GO) כך שאוכל לעדכן למפות חדשות

א תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • א א.א.א.

@אלי-tza בנוגע לאפשרות להתקין igo, אתה כנראה צודק בחיפוש גוגל בנוגע לשאלה האם ניתן להתקין igo על tomtom מצאתי כתוב בפורום לענייני ניווט כך:
                It can not be done, sorry.
                TomTom puts a linux based "home made" Operating System on all its units.
                IGO and Primo need Windows CE. (not counting the Android and iPhone versions here)
                בנוגע לתוכנה הקיימת על המכשיר, אין קבצים משמעותיים שנחתכו בתמונה, הקובץ exe. הוא: InstallTomTomHOME.exe, זהו הקובץ שהקובץ autorun.inf מפנה אליו (מצורף)autorun.inf
                למעשה הורדתי את התוכנת עדכון של tomtom וכשאני מחבר את המכשיר זה אומר לי כי מדובר במכשיר ישן שכבר לא ניתן לעדכן,
                השאלה שלי אם אפשר להחליף לו את התוכנה לתוכנה החדשה של tomtom (נדמה לי GO) כך שאוכל לעדכן למפות חדשות

א מנותק
                א מנותק
                אלי TZA

למיטב ידיעתי אין תוכנות פרוצות ולכן לא התעסקתי עם זה.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • KINGYOSK KINGYOS העביר נושא זה מ-עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה ב-

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון
                0
                • חוקי הפורום
                • פופולרי
                • לא נפתר
                • משתמשים
                • חיפוש גוגל בפורום
                • צור קשר