בקשת מידע | מכשיר כשר או תומך כשר בשביל "הקלטת שיחות" לכרטיס SD
-
@android-0 אמר בבקשת מידע | מכשיר כשר או תומך כשר בשביל "הקלטת שיחות" לכרטיס SD:
@אשר יש את נוקיה 230 (אם אתה כ"כ מתעקש )
אבל הוא לא כשר ולא תומך(עד כמה שידוע לי)
אפשר להכניס לו סים כשר ולאחר שייחסם להתקשר לחברה (מטלפון אחר כמובן)
ולבקש שייפתחו אותו
אבל זה לא נוח כי כל פעם שיוצא הסים הוא ננעל וצריך לפתוח שוב(ואז זה כבר עולה כסף ועוד כל מיני סיפורים....)או סו"ס הבאת פו משהו רציני,
האם ניתן לשנות לזה IMEI והאם את מכיר את המפרט של המכשיר? הוא נוח? יש לו אופציה של דחיית מספר חסום וכו' ?
תודה רבה -
@יהושע-זופניק אמר בבקשת מידע | מכשיר כשר או תומך כשר בשביל "הקלטת שיחות" לכרטיס SD:
@אשר יאנג!
אני מעדיף כרגע לא יאנג או פוקט זה לא עבורי לי יש כבר יאנג ומי שמחפש לא רוצה את זה
-
@קינג-קומפיוטר אמר בבקשת מידע | מכשיר כשר או תומך כשר בשביל "הקלטת שיחות" לכרטיס SD:
@אשר א"א לשנות לו IMEI, נוח או לא זה נושא של טעם פשוט תסתכל אני אישית לא מת עליו לגבי השאר לא יודע...
יש אותו כשר אורגינל? כולל כרטיס אפשרות להכניס SD ולהקליט אליו ???
-
@יהושע-זופניק אמר בבקשת מידע | מכשיר כשר או תומך כשר בשביל "הקלטת שיחות" לכרטיס SD:
@אשר מאיזה סיבה [סתם מעניין ע"מ לדעת מה אתה רוצה?...]
אני צריך את זה בעיקר שאשתי צריכה להקליט וובינרים שנמסרים בזום טלפוני (בזום עצמו הבעלים חוסמים)
@קינג-קומפיוטר אמר בבקשת מידע | מכשיר כשר או תומך כשר בשביל "הקלטת שיחות" לכרטיס SD:
@אשר אף פעם לא הוציאו אותו ככשר רשמי
אבל אין סיכוי שיחסם כמו בC2 או יש סיכוי שזה יקרה פתאום? (א"א לשנות (IMEI)
כי אם זה עלול לקרוא זה לא שווה לי כי כבר יש לי C2 ובגללו אני תקוע רמי לוי ופלאפון בלבד!!אגב ממשיהו יודע אם ב3310 יש אפשרות לשנות IMEI וניתן להכשיר ?
יש לי את זה בכשר מאוד מרוצה רק הוא חסום להלטות ממש -
@אשר אתה מבקש בעצם דבר לא כל כך אפשרי.
c2 שהוא לא c2.לא מכיר אף מכשיר אחר שאפשר להחליף בו תפריט.ומצד שני אתה רוצה תומך כל החברות ולא מחודש.הכי יתאים לך שיאומי לדעתי.(ביננו, אולי לא קוראים לו "נוקיה" אבל לדעתי הוא נוח בהרבה מכל הנוקיות החדשים, שאין שום קשר בין הנוחות של c2 אליהם.)
תאמין לי, אני משתתף בצערך.גם אני חיפשתי הרבה עד שמצאתי טלפון חדש טוב (שיאומי) ועדיין אני מתגעגע לנוחות של נוקיה הישנים.אבל זמנם עבר... -
@אשר רצית דוגמאות של מכשירים כשרים עם הקלטה ישירה לכרטיס.
אז אתן עוד דוגמא מכשיר של SAMVIX נמצא בהרבה חנויות כשרות (בקש עם הגרסה החדשה יותר)
יש לו מסך גדול. בטריה חזקה לא זוכר אם 1200 או 1400 מילי אמפר. בלוטוס. דור שלש. מקשים ממש נוחים. רמקול די ברור. פנס לד. הקלטת שיחות אוטמטי. שתי סימים. כרטיס זיכרון. הגדרת רינגטון צלצול מתוך הכרטיס זיכרון.... מחיר שלו באיזור 300 שח.
מה חסר??? לך תבדוק ותקנה ותיהנה!! -
פוסט זה נמחק!
-
-