מדריך קל | מחיקת יישומים/משחקים מובנים במכשירי הנוקיה הפשוטים (הלא כשרים)
-
שלום לכולם.
הכנתי כאן מדריך קל ביותר למחיקת יישומים ומשחקים מובנים במכשירי הנוקיה הפשוטים הלא כשרים.הערה חשובה: הכנתי לפניכם התאמה אישית ל-4 דגמים: נוקיה 206, 208, 301, C2.
אבל מוזמנים לנסות אותם גם על הדגמים השונים, זה אמור לעבוד כראוי.יש להוריד את הקובץ שמתאים למכשירך, לחלץ את קובץ ה-ZIP , ולהעביר את התיקייה לכרטיס זיכרון של הנוקיה.
נוקיה 206:
להורדה מהאתר לחץ כאן
להורדה מגוגל דרייב לחץ כאןנוקיה 208 / 301 :
להורדה מהאתר לחץ כאן
להורדה מגוגל דרייב לחץ כאןנוקיה C2:
להורדה מהאתר לחץ כאן
להורדה מגוגל דרייב לחץ כאןהדרכה:
- לאחר שהתיקייה נמצאת בכרטיס זיכרון בנוקיה, יש להיכנס בנוקיה ליישומים > היישומים שלי > SD CARD > נוקיה C2/206/208/301 > יישומים.
- אתם תראו רשימה של יישומים שכולם נקראים "KaluachME", ללחוץ על אפשרויות(מקש שמאלי) > סימון הכל > שוב ללחוץ על אפשרויות > העתקת מסומנים > יישומים.
- לאשר העתקה. עכשיו תראו הודעה על המסך "מספר פריטים לא הועתקו, פרטי זכויות יוצרים.." וכו'.
מצוין! עכשיו ההגנה של היישומים הוסרה. אפשר להיכנס עכשיו ליישומים שלי ולמחוק כל מה שאתה רוצים. מחקו גם את כל הכפילויות של "KaluachME" שנשארו ביישומים. - לא לשכוח לבצע אותו תהליך גם בתיקיית המשחקים.
זה כל הסיפור.
למי שמעוניין, הכנתי קובץ משולב של כל הדגמים הנזכרים לעיל, אפשר להעביר אותו לנוקיה ולעשות אותו תהליך, רק שהפעם שימו לב שאתם מעתיקים הרבה יותר קבצים ליישומים/משחקים, אז תצטרכו למחוק את הכפילויות האלה אחר כך בהתאם.
לחץ כאן להורדת הקובץ המשולב מהאתר
לחץ כאן להורדת הקובץ המשולב מגוגל דרייבועוד עצה טובה: עכשיו שכבר יש לכם את הסינון בכרטיס זיכרון, תוכלו לזכות את חבריכם בעלי הנוקיות, פשוט תעבירו את הכרטיס זיכרון שלכם לנוקיה של החבר, ואתם יכולים לעשות את זה בעצמכם תוך 2 דקות. זכו את הרבים!
ברכה והצלחה.
-
@shneor אוקיי. אז אני אצטרך להכין גירסה של משחקים גם לדגם שלך . זה ייקח כמה דקות.
מה שאני צריך ממך, זה שתיכנס להגדרות > סינכרון וגיבוי > יצירת גיבוי > תסמן רק את היישומים ומשחקים > בוצע.
כשהגיבוי יסתיים תעביר את הקובץ למחשב ותעלה אותו לכאן.
זה נמצא בכרטיס זיכרון בשם "גיבוי000.NBF". -
@שלום-כהן אמר במדריך קל | מחיקת יישומים/משחקים מובנים במכשירי הנוקיה הפשוטים (הלא כשרים):
@shneor אוקיי. אז אני אצטרך להכין גירסה של משחקים גם לדגם שלך . זה ייקח כמה דקות.
מה שאני צריך ממך, זה שתיכנס להגדרות > סינכרון וגיבוי > יצירת גיבוי > תסמן רק את היישומים ומשחקים > בוצע.
כשהגיבוי יסתיים תעביר את הקובץ למחשב ותעלה אותו לכאן.
זה נמצא בכרטיס זיכרון בשם "גיבוי000.NBF".@אברהם תעשה כנ"ל.