מדריך קל | מחיקת יישומים/משחקים מובנים במכשירי הנוקיה הפשוטים (הלא כשרים)
-
@shneor אוקיי. אז אני אצטרך להכין גירסה של משחקים גם לדגם שלך . זה ייקח כמה דקות.
מה שאני צריך ממך, זה שתיכנס להגדרות > סינכרון וגיבוי > יצירת גיבוי > תסמן רק את היישומים ומשחקים > בוצע.
כשהגיבוי יסתיים תעביר את הקובץ למחשב ותעלה אותו לכאן.
זה נמצא בכרטיס זיכרון בשם "גיבוי000.NBF".@שלום-כהן אמר במדריך קל | מחיקת יישומים/משחקים מובנים במכשירי הנוקיה הפשוטים (הלא כשרים):
@shneor אוקיי. אז אני אצטרך להכין גירסה של משחקים גם לדגם שלך . זה ייקח כמה דקות.
מה שאני צריך ממך, זה שתיכנס להגדרות > סינכרון וגיבוי > יצירת גיבוי > תסמן רק את היישומים ומשחקים > בוצע.
זה נמצא בכרטיס זיכרון בשם "גיבוי000.NBF".@אברהם תעשה כנ"ל.
-
תודה על המדריך הברור.
האם אפשר להסיר רק חלק מהישומים?
(נוקיה C2 מאליאקספרס שהוכשר)
אני לא רוצה למחוק משחקים/ נגן
אלא רק רדיו / פייסבוק וכו' -
שוב תודה רבה.
הצלחתי להסיר הרבה מהישומים
אבל לא הצלחתי להסיר את הרדיו.
עדין הגישה אליו היא דרך "מדיה"
מה ניתן לעשות? -
@מוטי-אאא מה שעשיתי זה שפשוט יצרתי 2 גירסאות מותאמות אישית לשני דגמי C2 שהיו לי.
כדי להכין קבצים לדגם שלך תצטרך לעשות את ההוראות שהזכרתי לעיל:@שלום-כהן אמר במדריך קל | מחיקת יישומים/משחקים מובנים במכשירי הנוקיה הפשוטים (הלא כשרים):
זה נמצא בכרטיס זיכרון בשם "גיבוי000.NBF". -
@לוזור אמר במחיקת משחקים בנוקיה C2:
@שלום-כהן
יש לי נוקיה C2 ולא הצלחתי למחוק את המשחקים מצורף גיבוי של הישומים גיבוי026 יישומים ומשחקים בלבד.nbf
אשמח לקובץ שאני יוכל למחוק
תודה רבהבבקשה:
נוקיה_C2_משחקים_למחיקה.zip -
Y yosef123 התייחס לנושא זה ב
-
ק קול מיוזיק התייחס לנושא זה ב
-
צ צצצצצ התייחס לנושא זה ב
-
ש שיראל148 התייחס לנושא זה ב
-
ל ל.ג. התייחס לנושא זה ב
-
מ מתמחה בטופ התייחס לנושא זה ב
-
א אנדרואיד התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות