בירור | מה זה vds?
-
@איציק-דייטש זה התשובה של קונטאבו
Our Virtual Dedicated Servers bring together all the advantages of Dedicated Servers and VPS. Thus, it can be considered as a hybrid between a VPS and a Dedicated Server.
By means of virtualization multiple VDS exist on a host server system the same way as VPS, but each Virtual Dedicated Server has its own dedicated hardware resources, so computing power in the form of CPU Cores and RAM ready to be used only for your own applications without sharing them with other VDS on the same host server system. Because of this, VDS can be fully used for any kind of virtualization projects and support real-time sensitive applications perfectly. Moreover, VDS come with additional VNC access and can be provided as quickly as VPS. Of course, you get full root access to a VDS, too. In addition to that, you can add additional Storage to your VDS and thus it offers more customizable hardware options than our VPS. Because of that, our VDS are often referred to as a slice of a Dedicated Server.
אני על VDS מריך VM ועליו מערכות נוספות
מה שלא עובד בVPS -
@איציק-דייטש אמר בבירור | מה זה vds?:
ראיתי בקונטבו שיש גם VDS מה זה שונה מ VPS
למי שיש מידע אני אשמח מאוד
@A0533057932 @chv @מוטי-אורןבמילה אחת בעברית ההבדל הוא האם אתה יכול להתקין עליו תוכנות שדורשות וירטואליזציה
בשונה מvps שלא אפשרי -
@a0533057932 יש שם הרבה מילים גבוהות שלא הבנתי
לסיכום VDS הרבה יותר טוב, נכון?
וזה גם הרבה יותר יקר... נכון? -
@איציק-דייטש VDS הרבה יותר יקר
הוא יותר טוב
כמדומני שאין לו אופציה לגיבוי של תמונת מצב כמו בVPS -
@a0533057932 ולא הבנתי ת'הבדל בין זה ב VPS
4 vCPU Cores
לזה שב VDS
3 Physical Cores
AMD EPYC 7282 2.8 GHzבVDS זה ליבות פיזיות? ומה זה ב VPS?
-
@אהרן-שובקס אמר בבירור | מה זה vds?:
@A0533057932 @chv @מוטי-אורןבמילה אחת בעברית ההבדל הוא האם אתה יכול להתקין עליו תוכנות שדורשות וירטואליזציה
בשונה מvps שלא אפשריוזה מעצבן חבלז שאין שם וירטואליזצייה. אפילו לא מינימום של כרטיס רשת וירטואלי
-
@avramk100 אמר בבירור | מה זה vds?:
@אהרן-שובקס אמר בבירור | מה זה vds?:
בשונה מvps שלא אפשריוזה מעצבן חבלז שאין שם וירטואליזצייה. אפילו לא מינימום של כרטיס רשת וירטואלי
יש עם docker וירטואליזציה ברמת מערכת הפעלה
אמנם זה לא וירטואליזציה אלא process אבל היעד אותו דבר -
@a0533057932 ולא הבנתי ת'הבדל בין זה ב VPS
4 vCPU Cores
לזה שב VDS
3 Physical Cores
AMD EPYC 7282 2.8 GHzבVDS זה ליבות פיזיות? ומה זה ב VPS?
מובטח או לא מובטח בשתיהם זה אמיתי אין מלאך שמריץ את זה
-
@a0533057932 אמר בבירור | מה זה vds?:
@sh774 לא עובד דוקר על קונטאבו
רק בלינוקסאכן התכוונתי ללינוקס