תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA
-
@צמא-לדעת-0 איזה מחשב זה?
-
-
@צמא-לדעת-0 עיין פה
-
@מיכאלוש אמר בתגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA:
שאלה: האם אני אמור לשמור את תיקיית ההתקנה במחשב לעולם?
אולי מספיק רק חלק ממנה?
פשוט כבר פעמיים מחקתי אותה והפסיק לעבוד לי עד שהורדתי והתקנתי מחדש?אסור למחוק אותה בשום פנים ואופן
-
@a0533057932 את כולה או שמספיק לשמור חלק?
ולמה א"א לסדר שאוטומטי היא תועבר למקום אחר במחשב, פשוט בהורדות זה מציק לי?
ואם עכשיו אני יעביר אותה זה ימשיך לעבוד או ששוב אצטרך להריץ התקנה מחדש? -
@a0533057932 את כולה או שמספיק לשמור חלק?
ולמה א"א לסדר שאוטומטי היא תועבר למקום אחר במחשב, פשוט בהורדות זה מציק לי?
ואם עכשיו אני יעביר אותה זה ימשיך לעבוד או ששוב אצטרך להריץ התקנה מחדש?את כולה אסור למחוק
תסיר את מה שהתקנת
ותעביר את כולה לC
ואז תריץ התקנה מחדש -
@a0533057932 אמר בתגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA:
תסיר את מה שהתקנת
חייבים?
עד עכשיו פשוט הרצתי שוב התקנה, פשוט יש לי חומר ואפליקציות מותקנות ואין לי כוח לאבד אותם
ולמה יש גם חומר כאן
C:\Users\admin\AppData\Local\Microsoft\WindowsApps\MicrosoftCorporationII.WindowsSubsystemForAndroid_8wekyb3d8bbwe
ובעוד מקומות -
תסיר את מה שהתקנת
חייבים?
עד עכשיו פשוט הרצתי שוב התקנה, פשוט יש לי חומר ואפליקציות מותקנות ואין לי כוח לאבד אותם
ולמה יש גם חומר כאן
C:\Users\admin\AppData\Local\Microsoft\WindowsApps\MicrosoftCorporationII.WindowsSubsystemForAndroid_8wekyb3d8bbwe
ובעוד מקומותתעתיק את זה
%LOCALAPPDATA%\Packages\MicrosoftCorporationII.WindowsSubsystemForAndroid_8wekyb3d8bbwe\LocalCache\userdata.vhdx
תסיר את ההתקנה
תעביר את התיקיה
תתקין מהמיקום החדש
תחזיר את הקובץ ששמרת בצד למקום שלו -
@a0533057932 איפה להסיר בלוח הבקרה?
ואז רק החומר מתגבה לי או גם אפליקציות מותקנות? -
@a0533057932 איפה להסיר בלוח הבקרה?
ואז רק החומר מתגבה לי או גם אפליקציות מותקנות?מסירים על ידי שהולכים לסמל בהתחל ואז לוחצים עליו ובוחרים התחל
וזה אמור להיות שהכל מתגבה -
@a0533057932 גיבתי
לא הבנתי איפה אני עושה הסרת התקנה או שמספיק שאני יעביר את הקובץ למיקום החדש ואני יריץ שוב פעם התקנה -
@a0533057932 תודה רבה אין עליך עבר בהצלחה
בעיה קטנה עכשיו נעלמו לי כל הקיצורי דרך של האפליקציות מתפריט התחל ומלוח הבקרה איך אני מחזיר אותם איפה הם מאוחסנים?
פשוט עכשיו כל האפליקציה אני צריך לעבור דרך גוגל פליי -
@a0533057932 תודה רבה אין עליך עבר בהצלחה
בעיה קטנה עכשיו נעלמו לי כל הקיצורי דרך של האפליקציות מתפריט התחל ומלוח הבקרה איך אני מחזיר אותם איפה הם מאוחסנים?
פשוט עכשיו כל האפליקציה אני צריך לעבור דרך גוגל פלייכוונתך שזה לא גיבה את האפליקציות?
-
@a0533057932 האפליקציות נשארו מגובות כי כשאני נכנס דרך גוגל פליי הוא כותב לי שהאפליקציה מותקנת ונותן לי לפתוח אותה בסך הכל נעלמו לי הקיצורי דרך לאפליקציות מתפריט התחל
-
-
@a0533057932 אין עליך
-
-
-
@מיכאלוש תתקין את זה
https://github.com/LSPosed/WSAHelper/releases/download/v1.0/app-release.apkפעם כל אפליקציה חדשה שהייתי מתקין דרך גוגל פליי או בקובץ APK היה נוצר לי קיצור בתפריט התחל מאז שהעברתי את התיקייה מקום וכו' והתקנתי את האפליקציה הזאת, כל אפליקציה חדשה שאני מתקין אני צריך ליצור קיצור דרך באופן ידני בתפריט התחל דרך האפליקציה הזאת איך מחזירים שכל אפליקציה חדשה תיצור באופן אוטומטי קיצור בתפריט התחל?