הצעת ייעול | הוספת קטגוריה של ניווט ודברים נלווים
-
שלום לכם
אני רואה שיש לא מעט ביקוש לכל הנושא הזה של ניווט, מפות והמסתעף, הרבה אשכולות ופוסטים נכתבו על זה.
חשבתי אולי לרכז את הכל בקטגוריה אחת מסודרת, אשר תכלול תת קטגוריות כמו תוכנות של ניווט , מפות לעל מיני ערים וארצות, ועוד המון המון דברים.אני מכיר פורומים שלמים רק על הנושא הזה של ניווט, אז חשבתי לפחות שיהיה על זה קטגוריה אחת מסודרת להכל.
יש באמתחתי מלא מלא חומר לתוכנות ניווט כמו קבצי שפה, וכן הרבה ערכות נושא.
וכן אימולטורים להריץ תוכנות ניווט של WINCE ועוד...זה אפשרי לחלק את זה ככה:
תוכנות ניווט - IGO 8 , IGO PRIMO , TOM TOM ועוד..
מפות - כל הערים והארצות.
בקשת מפות - כל אחד שנוסע לחו"ל יכול לתייג אותי או מישהו אחר שמבין בזה ולקבל את המפות למקום היעד שלו.
קבצי ערכות נושא - מלא סקינים לכל מיני תוכנות של ניווט שיכולים להוסיף מלא פונקציות.
קבצי מצלמות מהירות - לכל המקומות בעולם כולל הארץ הקדושה שלנו.
מדריכים - כל מיני מדריכים להכניס משחקים או להחליף תמונות רקע של מסך הפתיחה וכדומה.
וכן על זה הדרך.
אשמח לשמוע את דעת החברים על הנושא הזה.
וכן לשמוע את דעת המנהלים היקרים @administrators
-
שלום לכולם
אחרי הפנייה הנוכחית אני שמח לבשר לכם על פתיחת קטגוריה חדשה של ניווט:
https://mitmachim.top/category/181/ניווטהקטגוריה כבר מלאה בדברים טובים וכמובן יש עוד הרבה עבודה.
נשמח את שיתוף הפעולה שלכם משתמשים יקרים לפתוח נושאים במקום הנכון ולדווח על נושא לא תקין.אני רוצה לנצל את הבמה כאן ולהודות ממש למנהל @אלישי היקר והחביב שעשה איתי את הדרך עד עכשיו ולא מפסיק לעזור.
הוא קיבל ממני (ועדיין מקבל...) הרבה הודעות ואף פעם לא התייאש ותמיד ענה עם סבלנות ומאור פנים שהוא מקרין אפילו במצבים לא נוחים.אני מברך אותו יחד עם המנהל היקר @שמואל ושאר הצוות העוסקים במלאכה שתמיד נזכה לסייעתא דשמייא ולא תצא תקלה מתחת מעשה ידינו.