בעיה | גיבוי אנשי קשר שלא מצליח להשתחזר
-
@פרוטון-יקינטון תנסה להעלות לאנשי קשר של גוגל - מה יוצא שם?
-
@dfhzrhree פתאום אני רואה שכשאני מתחיל להקיש את השם של האיש קשר הוא כן נותן לי, וכן אם אני מנסה להוסיף מספר שכבר יש לי הוא אומר איש קשר קיים, ורק להציג רגיל הוא לא נותן לי.
ועוד ראיתי שהוא בכלל לא נותן לי להוסיף איש קשר, אלא אומר נוסף בהצלחה ולא מראה אותו. -
@פרוטון-יקינטון כיבוי והדלקה - ניסית?
-
@dfhzrhree ברור, אני עכשיו מהסס האם לאפס את המכשיר או שזה לא יעזור.
-
@פרוטון-יקינטון אני משער שלא יעזור לך, ועדיין - מניח לתועלת הציבור.
יש באג בייצוא של אנשי קשר (מצאתי רק ביאנג, יכול להיות בעוד מכשירים), שכשמייצאים יותר מ1,000 אנשי קשר, המכשיר לא מוכן לקבל את זה בחזרה, גדול עליו...
הפתרון הוא להעלות את הקובץ לאנשי קשר של גוגל, ולייצא בחזרה, הוא נותן שלשה אפשרויות, אני חושב ש VCARD זה הנכון, את הקובץ שהוא יוצר תכניס למכשיר. -
@dfhzrhree הענין הוא שזה לא 1000 אלא פחות.
ובפתרון שהבאת לא הבנתי, ליצא ישר למכשיר? -
@פרוטון-יקינטון גיבוי/מחיקה/יבוא.
ליתר ביטחון מומלץ להשתמש בייצוא לכרטיס חיצוני, מה שבטוח... -
@dfhzrhree הנה התוצאה
-
@פרוטון-יקינטון עזוב את אופיס - הם אוהבים ג'יבריש, לך לכאן.
-
@dfhzrhree כן דרך שם אני מצליח ליבא, הבעיה היא שאני צריך לעשות אחד אחד וזה יקח יומים. וחוץ מזה אני לא יכול אח"כ להחזיר לפלאפון שזה הכי חשוב לי.
-
@פרוטון-יקינטון הוא מייצא את כולם בקובץ אחד! והמכשיר מקבל אותו מצוין (תבחר ב-VCARD)!
-
@dfhzrhree ואיך אני יכול ליבא שבע מאות אנשי קשר בקבצים נפרדים בבת אחת?
-
@פרוטון-יקינטון תייצא שוב את האנשי קשר מהמכשיר אבל תחת הגדרה של 'שלח את כל תגי השם'.
(באנדרואיד ישן - לא כשר זה כך: אנשי קשר/הגדרות/הגדרות לשיתוף אנשי קשר/הגדרות/ שלח את כל תגי השם).
כך תקבל קובץ אחד!
(ביאנג כשר זה כבר מוגדר כך כברירת מחדל וא"א לשנות)
עדכון: כעת אני שם אל לבבי שאתה בקטגוריה של נוקיה ולא באנדרואיד, ולכן כנראה שגזלתי מזמנך לשווא (לא מכיר נוקיה...) - סליחה! -
@פרוטון-יקינטון אמר בבעיה | גיבוי אנשי קשר שלא מצליח להשתחזר:
ואיך אני יכול ליבא שבע מאות אנשי קשר בקבצים נפרדים בבת אחת?
יש תוכנה בשם csvtovcard שמחברת את כל קבצי ה-vcf ביחד, להורדה מכאן או מכאן
-
@צדיק-תמים אני לא מצליח לחבר, תוכל בבקשה להדריך אותי איך לצרף הרב ה קבצי VCF שכל אחד מכיל איש קשר אחד, לקובץ VCARD אחד שכולל את כולם יחד?
-
@פרוטון-יקינטון זה מצרף הרבה קבצי VCF לקובץ VCF אחד, לא זוכר כרגע איך מתעסקים עם התוכנה אבל זה אפשרי, עשיתי את זה בעבר, אם אתה מסתבך יש גם אתר: https://vcf-file-merger.com (קרדיט)
ועכשיו אני רואה שיש גם סקריפט פשוט שעושה את זה: https://file.shmuel.net/להפעיל-בתוך-התיקייה.bat
בתוך התיקיה נכניס את הקובץ הזה ונפתח אותויקפוץ חלון לשניה ויווצר לנו קובץ כזה:
בפורמט vcf המכיל את כל אנשי הקשר שהיו לנו בזמן הגיבוי מהC2. -
@פרוטון-יקינטון,
תמתין לתגובת @דוד-5555,
נדמה לי שהייתה לו בעבר בעיה דומה לך, והוא לבסוף הסתדר איכשהוא... -
@פרוטון-יקינטון תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים, ב"ה זה הסתדר.