להורדה | קישור להורדת אופיס 2021 עברית
-
אופיס 2021 עברית
גודל: 4.1G -
@ייצי אמר בלהורדה | קישור להורדת אופיס 2021 עברית:
2019 מהפורום
אין כזה דבר
הנהלת הפורום לא הוציאה "אופיס 2019 של פורום מתמחים"
אלא משתמשים שונים הביאו גרסאות שונות להורדה, למשל של ירון, או שצריך לפרוץ אח"כ עם KMS
בכל מקרה הכי גרוע תפרוץ שוב... -
@צדיק-תמים אמר בלהורדה | קישור להורדת אופיס 2021 עברית:
או שצריך לפרוץ אח"כ עם KMS
לא מומלץ בכלל להשתמש בkms הם מלאים וירוסים
-
@קינג-קומפיוטר אמר בלהורדה | קישור להורדת אופיס 2021 עברית:
לא מומלץ בכלל להשתמש בkms הם מלאים וירוסים
לא דיברתי על KMS pico
דיברתי על KMS בתור סקריפט, שיש פה בפורום במדריך של @A0533057932 -
@לוי-ק שים לב למה שכתוב בפוסט השני
@ahh אמר בלהורדה | קישור להורדת אופיס 2021 עברית:
תמונת דיסק ללא מפתח מוצר
-
@קינג-קומפיוטר עדיין לא הבנתי איך אני מתקין... אז מה אומרת לי העובדה שאין מפתח מוצר, שאני מתקין על ידי: ?
-
-
@AHh כתב בלהורדה | קישור להורדת אופיס 2021 עברית:
אופיס 2021 עברית
גודל: 4.1Gאיזה מפתח מוצר צריך להזין?
-
@אברכית לא צריך להתקין מפתח מוצר. אחרי התקנה לפתוח אפליקציה של אופיס להקיש על היכנס או צור חשבון, בחלון שנפתח לרשום חשבון אופיס אקראי לדוגמא להעתקה: 0527171717@offie.eduil.org
כאן נפתח חלון כניסה למשרד החינוך אופיס תלמידים ומורים. יש להיכנס דרך ת''ז של מורה או תלמיד מכיתה א ומעלה ומקבלים קוד לטלפון.
בשלב זה אם לא קיים עדיין חשבון אופיס במשרד החינוך יפתח חלונית לבחירת חשבון אופיס, יש למלא הפרטים (לא חובה לדייק) ולבחור קידומת לחשבון (עדיף המספר טלפון שלכם לזכירה קלה)
אחרי שיוצרים חשבון להיכנס שוב לחלונית הכניסה לחשבון להקליד את החשבון ואח''כ התז וקוד לטלפון כנ''ל והחשבון מופעל לשנים רבות.
אם לא מעודכן טלפון במערכת החינוך יש להתקשר *6552 ולבקש שם משתמש וסיסמא קבועה עבור הת''ז שבחרתם, לשמור את המספרים ולהיכנס כנ''ל.
השימוש בחשבון מנוי דרך משרד החינוך לא מתאים למי שהמחשב מנותק לגמרי מהרשת, במקרה כזה אחרי כחודש יידרש כניסה לחשבון לצורך אימות ולבסוף יחסם אפשרות עריכה.
בהצלחה רבה -
@אברכית לא צריך להתקין מפתח מוצר. אחרי התקנה לפתוח אפליקציה של אופיס להקיש על היכנס או צור חשבון, בחלון שנפתח לרשום חשבון אופיס אקראי לדוגמא להעתקה: 0527171717@offie.eduil.org
כאן נפתח חלון כניסה למשרד החינוך אופיס תלמידים ומורים. יש להיכנס דרך ת''ז של מורה או תלמיד מכיתה א ומעלה ומקבלים קוד לטלפון.
בשלב זה אם לא קיים עדיין חשבון אופיס במשרד החינוך יפתח חלונית לבחירת חשבון אופיס, יש למלא הפרטים (לא חובה לדייק) ולבחור קידומת לחשבון (עדיף המספר טלפון שלכם לזכירה קלה)
אחרי שיוצרים חשבון להיכנס שוב לחלונית הכניסה לחשבון להקליד את החשבון ואח''כ התז וקוד לטלפון כנ''ל והחשבון מופעל לשנים רבות.
אם לא מעודכן טלפון במערכת החינוך יש להתקשר *6552 ולבקש שם משתמש וסיסמא קבועה עבור הת''ז שבחרתם, לשמור את המספרים ולהיכנס כנ''ל.
השימוש בחשבון מנוי דרך משרד החינוך לא מתאים למי שהמחשב מנותק לגמרי מהרשת, במקרה כזה אחרי כחודש יידרש כניסה לחשבון לצורך אימות ולבסוף יחסם אפשרות עריכה.
בהצלחה רבהתודה, אבל אני לא במשרד החינוך.
יש לי 2 אפשרויות: או בתור מוסד שזה לא הצלחתי
או באופן פרטי וזה ניסיתי להוריד מהקישור פה באשכול אבל הוא דורש ממני כפי התמונה המצורפת
-
@אברכית בתמונה ששלחת יש למטה שורה שכתוב 'הקודם' יש ללחוץ עליה ואז נפתח חלון כניסה לחשבון מיקרוסופט. שם יש שדה למלא שם החשבון תמלאו החשבון כמו בדוגמא לעיל. אח''כ עולה חלון של משרד החינוך. לא צריך להיות עובד במשרד החינוך רק עובד הוראה או תלמיד מכיתה א ומעלה, אחרי הפעלה יש להיכנס בכרטיסיה חשבון > עדכן כעת ומתעדכן לגירסה האחרונה 365 עם כל הכלים והתכונות.
אם צריך עזרה אוכל לעזור בשליטה מרחוק.
האם הטלפון מעודכן במשרד החינוך אפשר לבדוק בקישור: פתיחת חשבון אופיס חינוך
להקליד שם הת''ז ולבדוק אם שולח קוד לטלפון
בהצלחה -
@אברכית בתמונה ששלחת יש למטה שורה שכתוב 'הקודם' יש ללחוץ עליה ואז נפתח חלון כניסה לחשבון מיקרוסופט. שם יש שדה למלא שם החשבון תמלאו החשבון כמו בדוגמא לעיל. אח''כ עולה חלון של משרד החינוך. לא צריך להיות עובד במשרד החינוך רק עובד הוראה או תלמיד מכיתה א ומעלה, אחרי הפעלה יש להיכנס בכרטיסיה חשבון > עדכן כעת ומתעדכן לגירסה האחרונה 365 עם כל הכלים והתכונות.
אם צריך עזרה אוכל לעזור בשליטה מרחוק.
האם הטלפון מעודכן במשרד החינוך אפשר לבדוק בקישור: פתיחת חשבון אופיס חינוך
להקליד שם הת''ז ולבדוק אם שולח קוד לטלפון
בהצלחהאשמח לעזרה בשליטה מרחוק
יש לי אני דסק