בירור | מייל אוטמטי עם קובץ מצורף-איך להוסיף ירידת שורה בטקסט של מייל.
-
זה אני גם יודע לעשות אבל לא הצלחתי להגדיר שיעבור שורה רק הכל נהיה רציף
למשל אני רוצה שיהיה כתוב:
מצורף הקובץ
אפשר לייצור קשר בטל' 052-0000000
ישיבת הטוב והמטיבאבל בפועל יוצא לי ככה:
מצורף הקובץ. אפשר לייצור קשר בטל' 052-0000000. ישיבת הטוב והמטיב. -
מצורף הקובץ
מצורף הקובץ. אפשר לייצור קשר בטל' 052-0000000. ישיבת הטוב והמטיב. -
מצורף הקובץ
מצורף הקובץ. אפשר לייצור קשר בטל' 052-0000000. ישיבת הטוב והמטיב.@שעטנ-ז-ג-ץ
הכותרת לא נכונה. צ"ל - איך להוסיף ירידת שורה בטקסט של מייל.התשובה תלויה אם אתה מזין HTML - אז ירידת שורה בסיסית ב-HTML זה
</ br>
ככה -text <br /> textואם אתה מזין plain text ישירות לתוכנה שיוצרת את האימייל - זה תלוי כבר באיזו שפה אתה כותב.
אם זה JS אז ירידת שורה תקנית זהn\
ככה -text \n text -
@שעטנ-ז-ג-ץ
הכותרת לא נכונה. צ"ל - איך להוסיף ירידת שורה בטקסט של מייל.התשובה תלויה אם אתה מזין HTML - אז ירידת שורה בסיסית ב-HTML זה
</ br>
ככה -text <br /> textואם אתה מזין plain text ישירות לתוכנה שיוצרת את האימייל - זה תלוי כבר באיזו שפה אתה כותב.
אם זה JS אז ירידת שורה תקנית זהn\
ככה -text \n textאיך בדיוק לכתוב את זה בקוד?
var file1 = DriveApp.getFileById('1tj5SX9nMtnjB91B8_njXzpu').getAs('application/pdf') function reply() { var label = GmailApp.getUserLabelByName('א'); var messages = label.getThreads(); for(var i=0;i<messages.length;i++){ messages[i].reply('איך פה אני אכתוב בשביל לעבור שורה. תודה לעוזרים',{ attachments:[file1] }); messages[i].removeLabel(label); } } -
איך בדיוק לכתוב את זה בקוד?
var file1 = DriveApp.getFileById('1tj5SX9nMtnjB91B8_njXzpu').getAs('application/pdf') function reply() { var label = GmailApp.getUserLabelByName('א'); var messages = label.getThreads(); for(var i=0;i<messages.length;i++){ messages[i].reply('איך פה אני אכתוב בשביל לעבור שורה. תודה לעוזרים',{ attachments:[file1] }); messages[i].removeLabel(label); } }@שעטנ-ז-ג-ץ אמר בבירור | מייל אוטמטי עם קובץ מצורף-איך לכתוב בגוף ההודעה טקסט:
זה אני כותב
var file1 = DriveApp.getFileById('1tj5SX9nMtnjB91B8_njXzpu').getAs('application/pdf') function reply() { var label = GmailApp.getUserLabelByName('א'); var messages = label.getThreads(); for(var i=0;i<messages.length;i++){ messages[i].reply('איך פה אני אכתוב בשביל לעבור שורה. תודה לעוזרים',{ attachments:[file1] }); messages[i].removeLabel(label); } }ככה לא עובד?
var file1 = DriveApp.getFileById('1tj5SX9nMtnjB91B8_njXzpu').getAs('application/pdf') function reply() { var label = GmailApp.getUserLabelByName('א'); var messages = label.getThreads(); for(var i=0;i<messages.length;i++){ messages[i].reply('איך פה אני אכתוב בשביל לעבור שורה. \n תודה לעוזרים',{ attachments:[file1] }); messages[i].removeLabel(label); } } -
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר בבירור | מייל אוטמטי עם קובץ מצורף-איך לכתוב בגוף ההודעה טקסט:
זה אני כותב
var file1 = DriveApp.getFileById('1tj5SX9nMtnjB91B8_njXzpu').getAs('application/pdf') function reply() { var label = GmailApp.getUserLabelByName('א'); var messages = label.getThreads(); for(var i=0;i<messages.length;i++){ messages[i].reply('איך פה אני אכתוב בשביל לעבור שורה. תודה לעוזרים',{ attachments:[file1] }); messages[i].removeLabel(label); } }ככה לא עובד?
var file1 = DriveApp.getFileById('1tj5SX9nMtnjB91B8_njXzpu').getAs('application/pdf') function reply() { var label = GmailApp.getUserLabelByName('א'); var messages = label.getThreads(); for(var i=0;i<messages.length;i++){ messages[i].reply('איך פה אני אכתוב בשביל לעבור שורה. \n תודה לעוזרים',{ attachments:[file1] }); messages[i].removeLabel(label); } }@chv אמר בבירור | מייל אוטמטי עם קובץ מצורף-איך לכתוב בגוף ההודעה טקסט:
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר בבירור | מייל אוטמטי עם קובץ מצורף-איך לכתוב בגוף ההודעה טקסט:
ככה לא עובד?var file1 = DriveApp.getFileById('1tj5SX9nMtnjB91B8_njXzpu').getAs('application/pdf') function reply() { var label = GmailApp.getUserLabelByName('א'); var messages = label.getThreads(); for(var i=0;i<messages.length;i++){ messages[i].reply('איך פה אני אכתוב בשביל לעבור שורה. \n תודה לעוזרים',{ attachments:[file1] }); messages[i].removeLabel(label); } }עבד!
@chv תודה רבה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות