בעיה | דיסק און קי שרושם אין גישה האם יש דרך חוץ מלפרמט להגיע לחומר
-
דיסק און קי שרושם אין גישה האם יש דרך חוץ מלפרמט להגיע לחומר @משחזר-מידע אני יודע שאתה מקצוען בדברים האלון אשמח מאוד לעזרה -
@קובי-ברקאי צילומ של ניהול דיסקים
-
@משחזר-מידע אמר בבעיה | דיסק און קי שרושם אין גישה האם יש דרך חוץ מלפרמט להגיע לחומר:
@קובי-ברקאי צילומ של ניהול דיסקים
איך אני מציג כזה דבר...
-
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@קובי-ברקאי אפשר לסדר את זה עם testdisk אם אתה יודע איך להשתמש בזה (פשוט לבנות מחדש את הסקטור הראשון עם התוכנה הנ"ל) ואם לא - @שלמה-וויס עושה את זה בשליטה מרחוק
-
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | דיסק און קי שרושם אין גישה האם יש דרך חוץ מלפרמט להגיע לחומר:
@קובי-ברקאי אפשר לסדר את זה עם testdisk אם אתה יודע איך להשתמש בזה (פשוט לבנות מחדש את הסקטור הראשון עם התוכנה הנ"ל) ואם לא - @שלמה-וויס עושה את זה בשליטה מרחוק
@שלמה-וויס אשמח לעזרה מרחוק
-
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | דיסק און קי שרושם אין גישה האם יש דרך חוץ מלפרמט להגיע לחומר:
לא תמיד זה אפשרי עם TESTDISK ולא תמיד זה אפשרי בכלל (עם תוכנה כמובן)
-
@שלמה-ווייס אמר בבעיה | דיסק און קי שרושם אין גישה האם יש דרך חוץ מלפרמט להגיע לחומר:
לא תמיד זה אפשרי עם TESTDISK ולא תמיד זה אפשרי בכלל (עם תוכנה כמובן)
תודה בכל זאת אני ללא צאט' אני זמיין במייל wchayem@gmail.com בתודה מראש