באג | קבצים נמחקים מ'הורדות' לאחר תקופה.
-
יש לי באג מוזר במחשב, כל הקבצים שאני מורידה ונמצאים בהורדות נמחקים משם אחרי כמה זמן, מה אפשר לעשות עם זה?
אודה לעזרה, בתודה מראש

-
יש לי באג מוזר במחשב, כל הקבצים שאני מורידה ונמצאים בהורדות נמחקים משם אחרי כמה זמן, מה אפשר לעשות עם זה?
אודה לעזרה, בתודה מראש

@ירושלים-שלי עושה מדי פעם מחיקה ע"י ניקוי הדיסק או תוכנות דומות?
-
אודה לעזרה, בתודה מראש

@ירושלים-שלי הגדרות > מערכת > אחסון > הגדר את חישת האחסון > מחק קבצים בתיקיית ההורדות > להגדיר אף פעם.

-
אודה לעזרה, בתודה מראש

-
@ירושלים-שלי הגדרות > מערכת > אחסון > הגדר את חישת האחסון > מחק קבצים בתיקיית ההורדות > להגדיר אף פעם.

@כוכב-שמח שכחתי שהיצור הזה קיים..
-
@תורה-צוה-לנו-משה אמר בבאג | קבצים נמחקים מ'הורדות' לאחר תקופה.:
לא.
-

@כוכב-שמח אמר בבאג | קבצים נמחקים מ'הורדות' לאחר תקופה.:

תודה רבה רבה, אנסה את זה!
-
@ירושלים-שלי
אולי זה יעזור: ישנה אפשרות בווינדוס לחסןך מקום במחשב ע"י מחיקת קבצים בתיקקית ההורדות אם לא נעשה בהם שימוש X ימים,
בכדי לשנות את זה צריך ללכת להגדרות > אחסון
וללחוץ על הגדר את חישת....
ואז
@yanky אמר בבאג | קבצים נמחקים מ'הורדות' לאחר תקופה.:
@ירושלים-שלי
אולי זה יעזור: ישנה אפשרות בווינדוס לחסןך מקום במחשב ע"י מחיקת קבצים בתיקקית ההורדות אם לא נעשה בהם שימוש X ימים,
ואז
תודה רבה רבה, אנסה את זה גם!
(זה אותו דבר כמו ש- @כוכב-שמח כתב?)
-
@yanky אמר בבאג | קבצים נמחקים מ'הורדות' לאחר תקופה.:
@ירושלים-שלי
ואז
תודה רבה רבה, אנסה את זה גם!
(זה אותו דבר כמו ש- @כוכב-שמח כתב?)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות