בעיה | התקנה של ווינדוס 11 שנתקעת באמצע
-
@אלוף-העולם-1 אמר בבעיה | התקנה של ווינדוס 11 שנתקעת באמצע:
שרויות התקנה: הום או פר
אם אתה פורץ אז שיהיה פרו, למה לא?
-
@אלוף-העולם-1 זה יוצר קובץ. אחרי שהוא יוצר קובץ (זה עשוי לקחת שעה או יותר) אתה עצמך יכול לקחת את הקובץ ולהפעיל אותו, ומשם להפעיל את תוכנית ההתקנה. באותה מידה אתה יכול להעתיק את הקובץ לדיסק און קי, ואח"כ לכניס אותו למחשב השני ולהפעילו שם כנ"ל.
-
@צדיק-תמים מדובר במחשב עם מעבד I9 דור 10 עם כונן NVME טרה 1 שיושב על לוח אם של אסוס עם 32 ג''ב של ראם וכרטיס מסך של GIGABYTE RTX 3060
זה מספיק חזק? -
@אלוף-העולם-1 אני מבין שהחיבור של האינטרנט לעומת זאת לא הכי חזק...
-
@אלוף-העולם-1 אז למה לא אמרת קודם? אתה רוצה לעשות התקנה נקייה ולא שדרוג אני צודק?
-
@אלוף-העולם-1 לא הבנתי אתה מתקין מהביוס או משדרג?
-
@אלוף-העולם-1 אז תאתחל את הדיסק און קי ל-NTFS ותעתיק לתוכו את התוכן של ה-ISO
-
@אלוף-העולם-1 בדיוק. וליתר דיוק: תלחץ פעמיים את קובץ ה-ISO וזה יפעיל לך דיסק וירטואלי. את התוכן הפנימי שלו תעתיק לדיסק און קי
-
@אלוף-העולם-1 כן.
אם זה לא עובד תזדקק ל-VENTOY. ventoy-1.0.53-windows.zip
לא צריך לחלץ את הקבצים. פשוט תפעיל את התוכנה ותגדיר שם אתחול כ-GPT. תאתחל את האונקי עם התוכנה, ואז פשוט תגרור לשם את קובץ האיסו -
@nh-local אמר בבעיה | התקנה של ווינדוס 11 שנתקעת באמצע:
@אלוף-העולם-1 https://uupdump.net/selectlang.php?id=886fa207-124a-4633-9f08-438f1c614f28
עליך לבחור שפה, סוג התקנה (הום או פרו).
זה יוריד קובץ קטן של זיפ. עליך לחלץ את התוכן של הקובץ לתוך תיקייה בכונן C. יש לקרוא לה בשם "222" וכדו'.
בתוך התוכן המחולץ יש קובץ CMD יש להפעיל אותו. זה יוריד הרבה קבצים וימיר אותם בסוף התהליך ל-ISO. הדבר עשוי לקחת זמן, אבל ההורדה הרבה יותר מהירה מהדרך הרגילה.
והערה חשובה: מומלץ שיהיה כמה עשרות ג'יגה פנויים בכונן או הדיסק החיצונירציתי לשאול האם זה מתאים להתקנה חיצונית כדי לשים על דא''ק ? אם כן אז מה אני צריך לעשות כדי שזה יעלה בביוס מהדא''ק?
-
@אלוף-העולם-1 זה בהחלט מתאים להתקנה מהביוס.
איך? כמו כל ISO אחר וכמו שכתבתי למעלה