בירור | איך אני עושה את ההוראות האלה בfreenom?
-
שלב 2: אמת בעלות על דומיין
אם ביקש באשף הגדרת דומיין Connect, לוודא תחום איפקס שלך.צעדים אלה מבטיחים שהדומיין שלך עדיין לא מקושר לפרויקט Firebase וכי אתה הבעלים של הדומיין שצוין.
באתר ספק הדומיין שלך, אתר את דף ניהול ה- DNS.
הוסף ושמור רשומה חדשה עם הכניסות הבאות:
הקלד: הוסף רשומת TXT.
Firebase Hosting דורש ממך לשמור רשומת TXT זו ללא הרף בהגדרות ה- DNS שלך כדי להוכיח את בעלותך על הדומיין וכדי לאשר ל- Firebase להקצות ולחדש אישורי SSL לאתר שלך.
ספק הדומיין שלך עשוי לרשום מונח זה כ"סוג שיא ".
מנחה: זן שלך מפתח תחום איפקס .
הוכחת בעלותך על דומיין apex, או דומיין שורש, מוכיחה את בעלותך על כל תחומי המשנה שלו.
ספק הדומיין שלך עשוי לרשום מונח זה בשם "שם מארח", "שם" או "דומיין".
ערך: העתקת ערך האימות הייחודית לתחום.
Firebase Hosting בודק את הערך הזה כדי להוכיח את בעלות הדומיין שלך.
ספק הדומיין שלך עשוי לרשום מונח זה כ"נתונים ".
אפשר עד 24 שעות עבור התפשטות של רשום TXT המעודכנות, ולחץ על האמת.
שים לב, אתה יכול ללחוץ על ביטול כדי בבטחה קרוב לחלון דומיין Connect ולפתוח שוב במועד מאוחר יותר. זה לא משפיע על זמן ההתפשטות, אבל אתה תתבקש להזין מחדש את שם הדומיין כשאתם פותחים מחדש את החלון.
לאחר זמן התפשטות בשפע, לחיצה על האמת בחלון דומיין Connect של Firebase הקונסולה מאפשרת לך להתחיל את תעודת SSL תהליך האספקה.
ברוב המקרים, הפצת הרשומות שלך ואימות הדומיין שלך יתרחשו תוך מספר שעות, תלוי בספק הדומיין שלך. עיין בתיעוד של ספק הדומיין שלך לקבלת הוראות מפורטות להוספת רשומות TXT וזמני התפשטות.
אם לחיצה על אמת הנחיות הודעת שגיאה, רשום שלך לא מופצות או הערכים שלך עשויים להיות שגויים
איך אני עושה את ההוראות האלה בfreenom?
-
@יוסי-רחמים להתחבר לחשבון בפרינום, להיכנס לכאן, לצד הדומיין שאתה רוצה לאמת אתה לוחץ על "Manage Domain", תגיע לניהול הדומיין, תלחץ שם על הכפתור המסומן:
ושם תוסיף רשומה מסוג txt עם התוכן שFirebase אומרים לך להכניס (אני לא יכול להגיד לך בבירור מה לכתוב כי העילית תרגום שתרגם הכל, ללא הבחנה...) -
@צדיק-תמים הם מביאים לי משהו להעלות תודה