בקשה | גישה לתיקיית FTP מבחוץ
-
היי מומחים יקרים
יש לי תיקיית FTP במחשב שלי האישי. איך אני יכול לגשת אליו מבחוץ ממוקר אחר לא באותו רשת?
עם IP קבוע ובלי
תודה תודה ושוב תודה -
@osem1980 בלי ip קבוע אתה צריך לאפשר לכל הרשת לגשת אליו וזה לא מומלץ עד מסוכן, עם ip קבוע זה מומלץ .
עקרונית זה אמור להיות פשוט, באיזה תוכנת ftp server אתה משתמש ?@avramk100 לא משתמש בשום תוכנה.תעזור לי
-
@avramk100 לא משתמש בשום תוכנה.תעזור לי
-
@avramk100 נכון. לקחתי תיקיה במחשב והפכתי אותו לFTP ע"י מדריך שמצאתי. תכליס אני יכול להשתמש בFILEZILA?
-
@avramk100 נכון. לקחתי תיקיה במחשב והפכתי אותו לFTP ע"י מדריך שמצאתי. תכליס אני יכול להשתמש בFILEZILA?
-
@osem1980 כן, הקטע זה שלרוב צריך להשתמש עם filezilla client במחשב שממנו תרצה ךהתחבר. זאת אומרת תצטרך להתקין בכל מחשב שתרצה להתחבר ממנו את התוכנה, או שיק גרסה ניידת שלה.
בכל אופן ניסית לגשת ברשת הפנימית ממכשיר אחר דרך ftp? עובד תקין ?@avramk100 אמר בבקשה | גישה לתיקיית FTP מבחוץ:
@osem1980 כן, הקטע זה שלרוב צריך להשתמש עם filezilla client במחשב שממנו תרצה ךהתחבר.
יש קליינט מובנה בסייר קבצים של וינדוס
@avramk100 אמר בבקשה | גישה לתיקיית FTP מבחוץ:
@osem1980 בלי ip קבוע אתה צריך לאפשר לכל הרשת לגשת אליו וזה לא מומלץ עד מסוכן, עם ip קבוע זה מומלץ .
עקרונית זה אמור להיות פשוט, באיזה תוכנת ftp server אתה משתמש ?בשביל זה יש sftp או לחילופין tunneling
-
@osem1980 כן, הקטע זה שלרוב צריך להשתמש עם filezilla client במחשב שממנו תרצה ךהתחבר.
עקרונית זה אמור להיות פשוט, באיזה תוכנת ftp server אתה משתמש ?בשביל זה יש sftp או לחילופין tunneling
@sh774 אמר בבקשה | גישה לתיקיית FTP מבחוץ:
לא עובד משום מה אם משנים פורטים ברירת מחדל ב firezilla
בשביל זה יש sftp או לחילופין tunneling
sftp לא עובד עם ssl ? אז הוא עיצטרך להתקין גם זה
מה מתכוון tunnel? זssh? -
לא עובד משום מה אם משנים פורטים ברירת מחדל ב firezilla
בשביל זה יש sftp או לחילופין tunneling