בקשת מידע | ניתוק חומרה באופן וירטואלי
-
אני מנסה לחבר התקן בלוטוס חיצוני למחשב נייד שיש בו כבר בלוטוס אממה שמכיון שיש איזה התנגשות זה לא עובד מחקתי באופן ידני את כל מה שמצאתי שקשור לבלוטוס דרייברים מנהלי התקנים וכדו' וניסיתי שוב אלא שאז ברגע שאני מריץ את הדרייבר של ההתקן החיצוני הוא מזהה את ההתקן המובנה ומבטל את ההתקנה
האם יש צורה לגרום למחשב לא לזהות אותו בכלל
תודה לכולם -
-
-
@ישראל-0 תנסה אולי לבטל את הבלוטוס בביוס. לא מבטיח שזה לא יחסום גם את ההתקן החיצוני... אבל תנסה... מה אכפת לך...
אבל שיהיה לך זמין את תוכנת ההתקנה של הבלוטוס ושל הWIFIאם תחליט ללכת על זה, להלן ההסבר:
"אני אעתיק את המקור למה שכתבתי מדברי @chv היקר אולי תבין יותר מההסבר שלו
[עכשיו שאני קורא אני רואה שהתבלבלתי קצת בהסבר, צריך להתקין את הדרייבר לפני שמפעילים חזרה את ההתקן]לפתרון - מה שאתה צריך לעשות זה פשוט שיהיה לך קובץ התקנה של הדרייבר הכי עדכני של ההתקן הנ"ל. קובץ כיוון שתצטרך לעבוד אופליין כשתתקין אותו.
תלך למנהל התקנים - במתאמי רשת - תמחק את הדרייבר של ההתקן WI-FI.
תעשה ריסטרט, כשהBIOS עולה תלחץ F1 לפתוח הגדרות ביוס - לך לכרטיסיה אבטחה (security) שם יש תפריט מסוים של שליטה ביציאות-פורטים. תמצא את WLAN כלומר WI-FI (איך שלא יקראו לזה שם. יכול להיות גם wireless LAN ועוד) ותכבה אותו.
תצא מהגדרות (F10 לצאת ולשמור) כשוינדוס עולה תבצע התקנה של הקובץ דרייבר ששמרת.
שוב ריסטרט והפעם תפתח את הביוס ותדליק חזרה את הWLAN.
תעדכן אם הצליח.." -
@ישראל-0 אמר בבקשת מידע | ניתוק חומרה באופן וירטואלי:
רק לוודא שאין בילבול הויי פי לא בלוטוס?
לא רוצה להתחייב. אבל לדעתי מומלץ שיהיה לך גם את הדרייבר של הWIFI וגם את של הבלוטוס. לך תדע מה יגרם....
עקרונית בביוס יש מתג לכיבוי של הבלוטוס לבד, אבל לפעמים זה לבד לא עוזר אלא צריך לכבות גם את הWIFI תקווה בשבילך שאצלך זה יעבוד בלי כיבוי של הWIכן כי א"כ אולי זה כבר לא יהיה יעיל עבורך