בקשה | רוט לגלקסי J7
- 
- 
@a0533057932 אם אני יצרוב קובץ TWRP שלא מתאים למכשיר שלי - האם זה יכול לעשות נזקים כמו 'בריק' וכד' או שלא יקרה כלום? 
- 
@a0533057932 אם אני יצרוב קובץ TWRP שלא מתאים למכשיר שלי - האם זה יכול לעשות נזקים כמו 'בריק' וכד' או שלא יקרה כלום? 
- 
@mefateach לא הבנתי את תשובתך, האם אמרת 'כן' -על כך שיקרה נזק, או אמרת 'כן' - על שלא יקרה כלום? 
- 
@mefateach לא הבנתי את תשובתך, האם אמרת 'כן' -על כך שיקרה נזק, או אמרת 'כן' - על שלא יקרה כלום? 
- 
@mefateach לא הבנתי את תשובתך, האם אמרת 'כן' -על כך שיקרה נזק, או אמרת 'כן' - על שלא יקרה כלום? @יוסי אמר בבקשה | רוט לגלקסי J7: לא הבנתי את תשובתך, האם אמרת 'כן' -על כך שיקרה נזק, או אמרת 'כן' - על שלא יקרה כלום? @משה-144 אמר בבקשה | רוט לגלקסי J7: אם זה לא מתאים יקרה נזק 
- 
@יוסי אמר בבקשה | רוט לגלקסי J7: לא הבנתי את תשובתך, האם אמרת 'כן' -על כך שיקרה נזק, או אמרת 'כן' - על שלא יקרה כלום? @משה-144 אמר בבקשה | רוט לגלקסי J7: אם זה לא מתאים יקרה נזק @mefateach נזק הפיך או לא? 
 כי איזה אחד מייבין טען לי שמקסימום אם זה לא מתאים אז אפשר לצרוב שוב את הקובץ שכן מתאים
- 
@mefateach נזק הפיך או לא? 
 כי איזה אחד מייבין טען לי שמקסימום אם זה לא מתאים אז אפשר לצרוב שוב את הקובץ שכן מתאים
- 
@mefateach נזק הפיך או לא?