בעיה | איך למנוע יצירת קבצי BMK בדיסק און קי
-
כל פעם שאני מחבר את הדיסק און קי למחשב נוצרים לי איזה 50 קבצי BMK וגם שאני מוחק הם חוזרים מה עושים???

-
@hgec אמר בבעיה | איך למנוע יצירת קבצי BMK בדיסק און קי:
@המוזיקאי גם לי יש את אותו בעיה, אני תמיד מסתיר אותם שלא יפריע
זה דבר מצוי? אני מעולם לא ראיתי כזה דבר. [לא שיש לי הרבה נסיון , אבל ממה שכן ראיתי..]
באילו חברות של אונקי נתקלתם בהנל? -
זה דבר מצוי? אני מעולם לא ראיתי כזה דבר. [לא שיש לי הרבה נסיון , אבל ממה שכן ראיתי..]
באילו חברות של אונקי נתקלתם בהנל? -
באילו חברות של אונקי נתקלתם בהנל?@הנני-העני אמר בבעיה | איך למנוע יצירת קבצי BMK בדיסק און קי:
באילו חברות של אונקי נתקלתם בהנל?
sd של סנדיסק
-
כל פעם שאני מחבר את הדיסק און קי למחשב נוצרים לי איזה 50 קבצי BMK וגם שאני מוחק הם חוזרים מה עושים???

@המוזיקאי אמר בבעיה | איך למנוע יצירת קבצי BMK בדיסק און קי:
כל פעם שאני מחבר את הדיסק און קי למחשב
למחשב, או לנגן? אלו קבצים שנוצרים מחיבור לנגן\מכשיר וכו'... והפתרון היחיד הוא לא להכניס אותו לנגן או המכשיר.
-

@המוזיקאי ניסיתי למחוק, כולל כמה סוגי מחיקות, מכמה מכשירים ומחשבים, ולא הצלחתי בינתיים.
זה מעצבן, אבל לא שוקל הרבה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות