בקשת מידע | אוזניות בלוטוס זולות, עם איכות מיקרופון מספיק טובה בשביל שיחות
-
@wild
חבל על האוזניים שלך ושל האנשים שתצטרך לצעוק להם
עדיף שתקנה משהו איכותי ותהיה רגוע לכל חיי המוצר
חבל גם על הכסף שילך לך בנסיונות למצוא את האחת המתאימהלא אמרתי שתלך על האייר פודס אבל קח משהו מחברה איכותית וטובה משהו כמו jbl jabra או שיואמי שיש להם גם סוגים טובים של אוזניות או גלקסי בודס שאפשר למצוא זולות ואיכותיות לא דווקא הדגם האחרון בשוק לך על דגמים ישנים שהוכיחו את עצמם
אני עם גלקסי באדס דור ראשון מרוצה מאודגם תבדוק שהפלאפון שלך תומך בלוטוס ברמה של האוזניוצ אחרת יהיה לך הרבה בעיות
בהצלחה
-
@wild גם אני חיפשתי כמוך והזמנתי כמה דגמים שהומלצו לי (חלקם היו יקרים) היו בהם את כל המעלות אבל המיקרופון שלהם לא היה טוב
אני אישית הגעתי למסקנה שבאמת אין אוזניות כאלה שהמיקרופון שלהם מושלם (חוץ מהיקרים ממש - וגם שם יש לדון....)
לדעתי הפתרון הוא אוזניות בלוטוס עם חוט כמו אלו
יש לי אותם בערך שנה והם מצויינות מכל הבחינות -
@אלוף-העולם-1 אמר בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס זולות, עם איכות מיקרופון מספיק טובה בשביל שיחות:
@wild יש באליאקספרס אוזניות של לנובו פצצה מנסיון פשוט תכתוב באנגלית או שתעתיק:lenovo lp40 ושים לב לקנות מוצר מקורי מהחנות הרשמית של אלי אקספרס כי יש בזה זיופים שהם טיפה יותר זולים שווה ''להשקיע'' [כולה 40 שקל] בהצלחה!
עברתי על הביקורות, יש שם קרוב ל19,000 ביקורות, ולא מצאתי מישהו שמדבר על המיקרופון.
סיננתי את זה לפי הביקורות של אחד\שניים (שזה ביקורות לא טובות), וכולם שם מדברים על המיקרופון, ולא דברים חיוביים.
(המערכת שינתה לי את המילה "כוכב" לסמל) -