בעיה | בוט לא עולה ויש הודעת שגיאה
-
מופיעה הודעה באנגלית שתרגומה הוא - שסקטור האתחול פגום.
אבל הבעיה היא שגם הביוס לא עולה וגם תפריט איתחול לא עולה בכלל ו'נתקע' שםBOTMGR IS MISSING זה ההודעה
בשורה מתחת נכתב ללחוץ על קונטרול אלט דל להתחיל, אבל זה שוב חוזר לשם.
אין עוד כיתוב שם במסך.
[זה קרה לאחר כיבוי כפוי כמדומני - ועל דיסק חדש ממש, שהעתקתי אליו מקשיח אחר היום . פעם ראשונה נפתח לי ופעם שניה זה קרה. הכל חדש מהיום]
אה.. אני מוסיף פרט:
במחשב היה 2 מערכות הפעלה - הראשונה וינ' 7 והשניה 10 ומחקתי את הוינ' 7 דרך ניהול דיסקים. אולי זה סיבת התקלה, כי הוא מנסה לאתחל משם וזה לא קיים . אבל למעשה מה לעשות עכשיו?? -
-
@אני-אני-1 אמר בבעיה | בוט לא עולה ויש הודעת שגיאה:
מופיעה הודעה באנגלית שתרגומה הוא - שסקטור האתחול פגום.
אבל הבעיה היא שגם הביוס לא עולה וגם תפריט איתחול לא עולה בכלל ו'נתקע' שםBOTMGR IS MISSING זה ההודעה
בשורה מתחת נכתב ללחוץ על קונטרול אלט דל להתחיל, אבל זה שוב חוזר לשם.
אין עוד כיתוב שם במסך.
[זה קרה לאחר כיבוי כפוי כמדומני - ועל דיסק חדש ממש, שהעתקתי אליו מקשיח אחר היום . פעם ראשונה נפתח לי ופעם שניה זה קרה. הכל חדש מהיום]
אה.. אני מוסיף פרט:
במחשב היה 2 מערכות הפעלה - הראשונה וינ' 7 והשניה 10 ומחקתי את הוינ' 7 דרך ניהול דיסקים. אולי זה סיבת התקלה, כי הוא מנסה לאתחל משם וזה לא קיים . אבל למעשה מה לעשות עכשיו??ישנם מחשבים שכדי לגשת לביוס צריך ללחוץ על כפתור מסוים לפני / אחרי ההדלקה.
מה שתוכל לעשות הוא לחפש בגוגל באנלית איך אני נכנס לביוס במחשב ותוסיף את דגם המחשב שלך ( ייתכן שגם שם החברה יעזור ) -
@a-y-f ו @משחזר-מידע תודה
רק עכשיו ראיתי את ההודעה - למעשה העברתי למחשב אחר והתקנתי הכל מחדש.
מדובר על דיסק קשיח SSD 480 ג'יגה - 'סאן דיסק פלוס' (משהו כזה הוא כבר מכוסה כעת).
מה שהביוס לא עלה זה כפי הנראה בגלל שבמחשב הזה [לנובו נייד G 585] הביוס לא עולה בלי דיסק קשיח. וכנ"ל זה המחשב לא זיהה את זה.