בעיה | מחשב עולה לאט, מקרטע, המוניטור מראה שהכונן מגיע ל100% ללא שום פעילות
-
@שלמה-ווייס הוא גר לא רחוק
ואני מעולם לא עשיתי את זה זה קל לעשות את זה? -
@a0533057932 זה אומר שהוא לוקח על העבודה 370.
ולאיזה שם אתה מתכוון, ואיך מוחקים אותו? -
@a0533057932 סליחה יבוצע
-
@מקלדת אמר בבעיה | מחשב עולה לאט, מקרטע, המוניטור מראה שהכונן מגיע ל100% ללא שום פעילות:
@a0533057932 זה אומר שהוא לוקח על העבודה 370.
התקנה מחדש של מערכת ההפעלה והתוכנות והעתקת החומר הפרטי המחיר שווה
על שכפול של הדיסק הקיים לדיסק החדש המחיר לא שווה -
@a0533057932 אבל מצד שני איזו עוד אופציה יש לי?
-
-
@מקלדת אמר בבעיה | מחשב עולה לאט, מקרטע, המוניטור מראה שהכונן מגיע ל100% ללא שום פעילות:
כבר נתתי לטכנאי שישכפל את הדיסק לשני כוננים חדשים, אחד SSD של 175 ג'יגה שעליו תרוץ מערכת ההפעלה. ועוד כונן של טרה שבו יאוחסנו תוכנות וכדו'. (כך המליצו לי שני טכנאים לעשות).
ליתר דיוק אחד למערכת ההפעלה ולתוכנות
ואחד לחומר האישירק מה מסתבר שכבר עברו עשר שעות מאז תחילת ההעתקה והוא עדיין מעתיק....
זה נורמלי?מאד נורמלי אל תשכח למה החלטת לקנות דיסקים חדשים
תקווה שהדיסק לא ימות בדרך או לפחות תקווה שהוא מעתיק את החומר לפי סדר החשיבות בתקווה שיש לטכנאי מושג מה הכי חשוב לך -
אחד SSD של 175 ג'יגה
אין דבר כזה כזה
רק מה מסתבר שכבר עברו עשר שעות מאז תחילת ההעתקה והוא עדיין מעתיק....
זה נורמלי?לא נורמלי לחלוטין
יש סיכוי שהמשך שימוש ברמת מחשב יהרוג אות לגמרי
אני מאד מקווה שיש לך גיבויים לחומר חשוב -
רק מה מסתבר שכבר עברו עשר שעות מאז תחילת ההעתקה והוא עדיין מעתיק....
@שלמה-ווייס אמר בבעיה | מחשב עולה לאט, מקרטע, המוניטור מראה שהכונן מגיע ל100% ללא שום פעילות:
השאלה היא אם הוא אכן יעשה זאת בצורה יותר מקצועית ממה שתוכל לעשות בעצמך...
לפי מה שאתה כרגע כותב מסתבר שהוא עושה את זה אפילו לא ברמת טכנאי מחשב, עם קצת עזרה מהפורום היית כבר עושה את זה לבד בצורה הרבה יותר מקצועית עם פחות סיכונים...רק מקווה שלא תצא ממנו עם נזק
-
@שלמה-ווייס ברוך ה' לאחר יום הכל היה מוכן, SSD של 250 או משהו כזה, וכונן רגיל של טרה והמחשב עובד פיקס, בדיוק כמו איך שעזבתי אותו, המחיר היה 750 ש"ח והכל טוב כרגע.
תודה לכל המסייעים, באמת עזרתם.