סקר | מה הדפדפן המועדף עליך?
-
@Men770 אמר בסקר | מה הדפדפן המועדף עליך?:
@DANI123 אמר בסקר | מה הדפדפן המועדף עליך?:
מה יותר נוח
לדעתי פיירפוקס גם יותר נוח.
כל אחד ודעתו אני אישית לא מסתדר עם פיירפוקס
-
@Men770 , יש כמה דברים שלא נוחים בפיירפוקס:
- יש כזה טעינה כפולה של הדף, כלומר מציג אותו לרגע ואז טוען אותו שוב
- אין תוספים של כרום (אני משתמש בתוסף מסוים כל הזמן, אמח אם מישהו יתנדב לפרקסס אותו)
- העיצוב קצת פחות חלק
ובאדג' החדש:
*אין תוספים של גוגל כרום
*לא נוח - לא מעוצב
כרום אולי תופס הרבה ראם, אבל זה מה יש... אני אישית משתמש בכרום ביטא, יש לי תחושה שהוא יותר מהיר טיפונת.
-
@צדיק-תמים אמר בסקר | מה הדפדפן המועדף עליך?:
יש כזה טעינה כפולה של הדף, כלומר מציג אותו לרגע ואז טוען אותו שוב
לא נתקלתי מעולם.
-
@צדיק-תמים אמר בסקר | מה הדפדפן המועדף עליך?:
@Men770 , יש כמה דברים שלא נוחים בפיירפוקס:
- יש כזה טעינה כפולה של הדף, כלומר מציג אותו לרגע ואז טוען אותו שוב
ובאדג' החדש:
*אין תוספים של גוגל כרום
*לא נוח - לא מעוצב
גם אני בפיירפוקס לא חויתי את מה שאתה כותב.
ומה שכתבת שבאדג' החדש אין תוספים של גוגל כרום זה פשוט לא נכון, כל התוספים של גוגל כרום פועלים על אדג' החדש.
בקשר לעיצוב אני מסכים, אבל בקשר לנוחות לא, לטעמי זה יותר נח מכרום, על טעם וריח... - יש כזה טעינה כפולה של הדף, כלומר מציג אותו לרגע ואז טוען אותו שוב
-
-
מה שלי הכי חשוב זה שמירת דפים והורדתם ,
וכרום זה הכי נח לכך , ע''י CTRL + S.
אף שאינו המהיר ביותר כנראה.בכללי למשל ,לחלק המתקשים בהורדות ע''י אזהרות הדפדפנים
כנראה שמומלץ 'PIRET BROUSER ' דפדפן הפיראטי
אמנם השימוש העיקרי שלו טורנט , אינו נוגע למאמינים , וכנראה חסום בכל חסימה בסיסית .
אך להנ''ל זה יכול להיות מצוין -
@צדיק-תמים
א' גם אני לא נתקלתי מעולם בריצוד וכדו' בפיירפוקס.
ב' התוסף שאתה צריך ייתכן שקיים בפיירפוקס פשוט תכתוב מה זה ואפשר לבדוק. בפיירפוקס יש תוספים הרבה יותר מפותחים.
ועל עיצוב כמובן שאין מה להתווכח אבל כידוע שני הדפדפנים גם כרום וגם פיירפוקס מאוד גמישים בעיצוב (פיירפוקס קצת יותר) הכל בחנות של הערכות נושא.
@13115-5864 מה שכתבת על שמירת דף זה קיים גם בפיירפוקס ctrl+S בהחלט.
שימו לב, שכאשר אתם מנסים לראשונה דפדפן חדש, גם אם אתם מייבאים את כל הסימניות והקוקיז והמטמון, זה אף פעם לא יהיה באמת אותו מהירות שאתם רגילים באתרים הקבועים שלכם כי אי אפשר באמת לייבא את כל המטמון מהדפדפן הקודם, כנראה הדפדפנים מאחסנים עוד מטמונות, עובדה שהשימוש משתפר ככל שממשיכים להשתמש במשך תקופה יותר ארוכה.
אני לדוג' לא יכול להשוות את השימוש בפיירפוקס בהתחלה לשימוש בו לאחר חודשיים. פשוט שני דברים.