סקר | מה הדפדפן המועדף עליך?
-
-
@אביי אמר בסקר | מה הדפדפן המועדף עליך?:
@צדיק-תמים @QJDTOP תנסו אולי לעדכן גירסא...
לי זה לא קרה דיברתי עליך בכללי שכולם ידעו
-
-
-
@צדיק-תמים אמר בסקר | מה הדפדפן המועדף עליך?:
@כולם: אדג' החדש התגלה כבעל יתרונות נוחות גדולים מאוד, אבל באג ענק ענק ענק שהופך אותו לממש לא יעיל:
כשמנסים להוריד משהו, ישר הדפדפן קורס ונסגר!!גם לי זה קרה, גם לאחר העדכון הבעיה נשארה, אז חזרתי לכרום...
כבר כתבתי במקו"א שלא כדאי לעבור לאדג' כילמיקרוסופט יש משהו מיוחד עם באגים (ניבא וכו') לא מצאתי כעת אבל כשטעתי כך מישהו שכנע אותי אחרת ולכן עברתי והתאכזבתי (אמנם לאחר תקופה, עד לבאג הזה היה שם ממש הרבה מעלות) -
@צדיק-תמים אני ניסיתי ב 2 מחשבים וזה קורס, שמעתי מחבר שגם אצלו קורס וגם @יוסי-מחשבים אמר שאצלו זה ככה.
אני אישית חזרתי לגוגל עד שיתקנו את זה -
@עניו-כמשה אמר בסקר | מה הדפדפן המועדף עליך?:
אולי שאלה אחרת
איזה דפדפן הכי מהיר וצורך פחות משאבים
פיירפוקס
אם כי אדג' יתכן וצורך פחות משאבים, אבל פיירפוקס גם צורך קצת משאבים וגם יותר מהיר -
@יוסי-מחשבים אמר בסקר | מה הדפדפן המועדף עליך?:
@עניו-כמשה אמר בסקר | מה הדפדפן המועדף עליך?:
אולי שאלה אחרת
איזה דפדפן הכי מהיר וצורך פחות משאבים
פיירפוקס
אם כי אדג' יתכן וצורך פחות משאבים, אבל פיירפוקס גם צורך קצת משאבים וגם יותר מהירמה שנכון נכון
אם כי אין לי מושג כמה משאבים זה לוקח... אבל לכאורה אם לא מפעילים תוך כדי גם פוטושופ וכדומה אז הREM שזה לוקח לא כ"כ משנה, לא? -
@Men770 אמר בסקר | מה הדפדפן המועדף עליך?:
במקרה ועניתם 'אחר', נשמח אם תכתבו מהו.
מקסטון.. טוב להורדות בלי צורך בתוספים..
-
@יוסי-מחשבים לאחרונה אני משתמש עם OPERA זה עובד חלק גם כשיש הרבה טאבים, לא מכביד על הRAM וCPU כמו CHROME ומפיק את המירב גם בחיבור איטי ולא יציב. אני עוד לא ראיתי אפשרות שהממשק יהי' בעברית אבל לי זה לא מפריע.