בעיה | אין אפשרות לכוון את השעון במחשב
-
@a-y-f אמר בבעיה | אין אפשרות לכוון את השעון במחשב:
@avramk100 אמר בבעיה | אין אפשרות לכוון את השעון במחשב:
שלום רב,
יש לי מחשב (win serv 2019) ומשום מה לא נותן לי לכוון את השעון דרך 'הגדרות' וכותב בהגדרות כאילו יש הגבלה בgpo - 'חלק מההגדרות מנוהלות ע"י הארגון שלך'.
מה שכן דרך לוח הבקרה אני כן מצליח לכוון את השעון אבל אחרי כל לוגין המחשב זז בשעתיים אחורה. הוא מכוון לפי איזור ירושלים-ישראל ובregedit ראיתי שהוא על מצב no sync .
איך אני פותר את הבעייה המציקה הזו ?
עברתי כבר מלנעלה על המדיניות המוגדרת ולא מצאתי משהו שאמור להפריע.תגדיר את השעה דרך הביוס
מכוונת שם
@avramk100 תנסה אולי להפעיל כיוון של השעון על פי הרשת ->

-
@avramk100 תנסה אולי להפעיל כיוון של השעון על פי הרשת ->

-
@avramk100 אתה נמצא בחשבון מנהל ?
-
שלום רב,
יש לי מחשב (win serv 2019) ומשום מה לא נותן לי לכוון את השעון דרך 'הגדרות' וכותב בהגדרות כאילו יש הגבלה בgpo - 'חלק מההגדרות מנוהלות ע"י הארגון שלך'.
מה שכן דרך לוח הבקרה אני כן מצליח לכוון את השעון אבל אחרי כל לוגין המחשב זז בשעתיים אחורה. הוא מכוון לפי איזור ירושלים-ישראל ובregedit ראיתי שהוא על מצב no sync .
איך אני פותר את הבעייה המציקה הזו ?
עברתי כבר מלנעלה על המדיניות המוגדרת ולא מצאתי משהו שאמור להפריע. -
@a-y-f אמר בבעיה | אין אפשרות לכוון את השעון במחשב:
נראה לי שאת הדברים האלו @avramk100 יודע

-
@avramk100 אני לא יודע אם עשית את זה כבר
אבל בעיקרון ההרשאות לשינוי שעון לא נמצאים במדיניות הקבוצתית, אלא ב Security Configuration Management -
אבל בעיקרון ההרשאות לשינוי שעון לא נמצאים במדיניות הקבוצתית, אלא ב Security Configuration Management@aaaa אמר בבעיה | אין אפשרות לכוון את השעון במחשב:
אבל בעיקרון ההרשאות לשינוי שעון לא נמצאים במדיניות הקבוצתית, אלא ב Security Configuration Managementמתכוון SECPOL? מנסה להיזכר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות