בעיה | אין אפשרות לכוון את השעון במחשב
-
שלום רב,
יש לי מחשב (win serv 2019) ומשום מה לא נותן לי לכוון את השעון דרך 'הגדרות' וכותב בהגדרות כאילו יש הגבלה בgpo - 'חלק מההגדרות מנוהלות ע"י הארגון שלך'.
מה שכן דרך לוח הבקרה אני כן מצליח לכוון את השעון אבל אחרי כל לוגין המחשב זז בשעתיים אחורה. הוא מכוון לפי איזור ירושלים-ישראל ובregedit ראיתי שהוא על מצב no sync .
איך אני פותר את הבעייה המציקה הזו ?
עברתי כבר מלנעלה על המדיניות המוגדרת ולא מצאתי משהו שאמור להפריע. -
@avramk100 תנסה אולי להעזר בתוכנה הזאת
https://www.sordum.org/9203/update-time-v1-3/ -
@sxsx אמר בבעיה | אין אפשרות לכוון את השעון במחשב:
@avramk100 תנסה אולי להעזר בתוכנה הזאת
https://www.sordum.org/9203/update-time-v1-3/אני מעדיף לפתור את הבעייה לא לעקוף אותה
-
@avramk100 אמר בבעיה | אין אפשרות לכוון את השעון במחשב:
שלום רב,
יש לי מחשב (win serv 2019) ומשום מה לא נותן לי לכוון את השעון דרך 'הגדרות' וכותב בהגדרות כאילו יש הגבלה בgpo - 'חלק מההגדרות מנוהלות ע"י הארגון שלך'.
מה שכן דרך לוח הבקרה אני כן מצליח לכוון את השעון אבל אחרי כל לוגין המחשב זז בשעתיים אחורה. הוא מכוון לפי איזור ירושלים-ישראל ובregedit ראיתי שהוא על מצב no sync .
עברתי כבר מלנעלה על המדיניות המוגדרת ולא מצאתי משהו שאמור להפריע.תגדיר את השעה דרך הביוס
-
@a-y-f אמר בבעיה | אין אפשרות לכוון את השעון במחשב:
@avramk100 אמר בבעיה | אין אפשרות לכוון את השעון במחשב:
שלום רב,
עברתי כבר מלנעלה על המדיניות המוגדרת ולא מצאתי משהו שאמור להפריע.תגדיר את השעה דרך הביוס
מכוונת שם
-
@a-y-f אמר בבעיה | אין אפשרות לכוון את השעון במחשב:
@avramk100 אתה נמצא בחשבון מנהל ?
נראה לי שאת הדברים האלו @avramk100 יודע
-
@aaaa אמר בבעיה | אין אפשרות לכוון את השעון במחשב:
@avramk100 אני לא יודע אם עשית את זה כבר
אבל בעיקרון ההרשאות לשינוי שעון לא נמצאים במדיניות הקבוצתית, אלא ב Security Configuration Managementמתכוון SECPOL? מנסה להיזכר