בירור | כמה קריטי דיסק SSD
-
-
@קינג-קומפיוטר זה לא תוכנה, זה הגדרות במחשב (שלא מופעלות אצלי)
-
@שלמה-ווייס אמר בבירור | כמה קריטי דיסק SSD:
הHDD יותר אמין
אני מסכים שכונן SSD 'מת' בפתאמיות, אבל לגבי אמינות, הרי קטע מפוסט בגיקטיים:
אמינות הכוננים קשיחים מול כונני SSD
נתון חדש ש-Backblaze הוסיפה לדוחות במהלך 2021 מציד נתוני אמינות לכונני SSD, כאשר החברה לא מפרטת על דגמים מסוימים מאחר ואין כמות או פרק זמן מספקים לנתונים סטטיסטיים באמת מבחינתה.
החברה משווה את נתוני הכשלים השנתיים (AFR) בין כונני המערכת בהם היא משתמשת בשרתי החברה, כאשר אחוז הכשלים של הכוננים המכניים עלה ברבעון הנוכחי ל-6.76% בהשוואה ל-1.43% בכונני ה-SSD, מה שמחדד את רמת האמינות של כונני ה-SSD לעומת HDD רגילים. -
@a0533057932 אמר בבירור | כמה קריטי דיסק SSD:
א. לראות כמה אחוז מתקלקלים ssd מנצח כמעט ולא מתקלקל
זה ברור?
-
כיום רוב רובם של כונני ה2.5" הם שמאטעס וכנראה שהסקר נאמר לגבם (אם כי עדיין מוזר לי שההפרש כל כך גדול במיוחד שמנקודת המבט שלי אני דווקא רואה הפוך) אך עדיין כשמדובר במחשבים נייחים עם כונני 3.5" תוחלת החיים ואמינות הHDD הממוצע הרבה יותר מהSSD הממוצע
-
כיום רוב רובם של כונני ה2.5" הם שמאטעס וכנראה שהסקר נאמר לגבם (אם כי עדיין מוזר לי שההפרש כל כך גדול במיוחד שמנקודת המבט שלי אני דווקא רואה הפוך) אך עדיין כשמדובר במחשבים נייחים עם כונני 3.5" תוחלת החיים ואמינות הHDD הממוצע הרבה יותר מהSSD הממוצע
כיון שאני מתעסק 95% בניידים
אני לא נתקל בכוננים 3.5 רק 2.5
ושם במיוחד שזה במחשב שכל הזמן זז הם מתקלקלים כל הזמן -
ושם במיוחד שזה במחשב שכל הזמן זז הם מתקלקלים כל הזמן
זה נתון קריטי בסקר כזה...
-
מה שברור שהחברות לא כ"כ מאמינות במוצר- לSSD הם מציעות 5 שנות אחריות ולHDD שנתיים...