בקשת מידע | שעות עבודה בהגנת סייבר?
-
@loters כנראה שזה תלוי באיזה תחום עבודות, אני מעולם לא נתקלתי בזה..
(ולא, אני לא עובד בטכנולוגיה), כנראה שזה תלוי בכל מקום לגופו.
תכלס' כמו שאמרתי יש מכללות אם השמה מובטחת,
ו-לחברות גדולות כמובן שאין את הבעיה של שיחות בשעות הפנאי, ועבודה בשבתות (כיוון שיש להם הרבה עובדים ..), וגם השגר שם יפה משמעותי, והמכללות בדר"כ עובדות אם החברות הגדולות (האקריו לדוג' עובד אם ESET ומייקרוסופט.@נום-נום אמר בבקשת מידע | שעות עבודה בהגנת סייבר?:
ברור שכרגע זה לעבוד במשרדים חילוניים, אבל בהמשך מאמינה שיהיו משרדים שיקבלו וירצו דווקא את החרדים
יש כבר עכשיו.
שורה תחתונה, פצצה של עבודה למי שתאים -
@יושב-אהלים כל מילה נכונה.
עכשיו יש משרדים חרדיים לאבטחת מידע?
ידוע לי על משרדים חילוניים שרוצים חרדים. -
@נום-נום אמר בבקשת מידע | שעות עבודה בהגנת סייבר?:
עכשיו יש משרדים חרדיים לאבטחת מידע?
קודם כל - כן, יש חברות חרדיות ענקיות בשוק שיש להם צורך בזה שכמובן מעדיפים מאנ"ש, החל ממוסדות ועד לחתונות.
ב. ישנם המון חברות חילוניות שמחפשות דווקא חרדים בגלל מוסר העבודה הגבוה והמוכנוטת לעבוד בתנאי שכר נמוכים מהממוצע בשוק (מטריקס לדוג'),
ובעז"ה אני מאמין שהשוק החרדי יתרחב בשנים הקורובת. -
@יושב-אהלים אמר בבקשת מידע | שעות עבודה בהגנת סייבר?:
שמחפשות דווקא חרדים בגלל מוסר העבודה הגבוה והמוכנוטת לעבוד בתנאי שכר נמוכים מהממוצע בשוק (מטריקס לדוג'),
ובעיקר בגלל שהם מקבלים קומה שלמה בק"ס בלי ארנונה
-
אגב לגבי התחייבות להשמה בכל מיני מכללות וכדו' צריך תמיד לבדוק את זה ב 7 עיניים (אני לא מדבר על משהו ספציפי, אלא כללי)
לשם חידוד השאלה אשאל: מה יקרה אם המכללה לא תצליח למצוא לתלמיד - מקום עבודה? מה אז יעשו? האם זה התחייבות או התחייבות לדאוג ?
בכלל - איך אפשר להתחייב על משהו שלא תלוי בך כלל...סיכומו של דבר
מי שרוצה, שיילך על זה, שיידע את הסיכונים, ועם כל זה - שילמד ויתנסה ה-מ-ו-ן , ויידע שמה שהוא כן יודע הוא כמו גל קטן באוקיינוס ענק עם המון גלים סוערים, כי כמו הידע בזה הוא מטורף. מי שזה מתאים לו והוא ייסודי מאוד, חכם גדול, ויש לו אמביציה לדעת ולדעת , אדרבא זה בשבילו.
בהצלחה -
@loters אמר בבקשת מידע | שעות עבודה בהגנת סייבר?:
ויידע שמה שהוא כן יודע הוא כמו גל קטן באוקיינוס ענק עם המון גלים סוערים, כי כמו הידע בזה הוא מטורף. מי שזה מתאים לו והוא ייסודי מאוד, חכם גדול, ויש לו אמביציה לדעת ולדעת , אדרבא זה בשבילו.
ואם אפשר להוסיף על זה, שהידע כל הזמן גם מתרחב כך שצריך כל הזמן לשבת ולהשתדרג ולהתאים את התעודות שלך למה שעכשיו דורשים. זה מקצוע שלא נגמר, שמעתי מאחד שהוא ענק בתחום מנכ"ל אחת החברות הגדולות שאומר שהוא עובד כבר שנים בתחום ומרגיש שעדיין לא יודע כלום מכל התחום הזה...
-
@נום-נום @loters @יושב-אהלים @קינג-קומפיוטר @צור לסיכום
האם מישהו יוכל לומר לי
איזה תחום בהגנת סייבר ניתן להגבלת שעות עבודה קבועות? ומה הביקוש בתחום זה ?
ואיפה חרדי יכול ללמוד את זה?
תודה רבה מראש -
הם רוצים בוגרי 8200 ....
ממש לא קשור
בוגרי 8200 נחטפים גם אם אין קשר לסוג העבודה שהיגיש קורות חיים
כתוב בקורות חיים 8200 יאללה בא... -
@נום-נום הם רוצים בוגרי 8200 .... הם באמת נחטפים חבל"ז
אין לי בעיה שייצאו חרדים לעבודה איפה שרוצים
רק שיתפתי את הנסיון שיש לי עם זה
מי שירצה יעשה עם זה מה שרוצהנחטפים נחטפים.. גם באלתא יכול כל חרדי להתקבל אבל תקבל 8.000 שח והם מסבירים לך שהסכום הזעום זה כי הקוח שלך שווה הרבה יותר...
-
אגב לגבי התחייבות להשמה בכל מיני מכללות וכדו' צריך תמיד לבדוק את זה ב 7 עיניים (אני לא מדבר על משהו ספציפי, אלא כללי)
לשם חידוד השאלה אשאל: מה יקרה אם המכללה לא תצליח למצוא לתלמיד - מקום עבודה? מה אז יעשו? האם זה התחייבות או התחייבות לדאוג ?
בכלל - איך אפשר להתחייב על משהו שלא תלוי בך כלל...אתרא לדוגמא...