שאלה | מה זה "רכיבים גרפיים"?
-
מה זה "רכיבים גרפיים"???
בוינדוס 11 יש את זה וזה אומר שזה לא זמין
-
@פייבל-אשרינו מה ניסית להפעיל שהוא אומר את זה ,לפי הבנתי הפשוטה והדלה זה נראה שחסר כרטיס גרפי במחשב הזה לצורך ביצוע שדורש את הנ"ל
-
@יהושע-זופניק שאלתי קודם כל מה זה ואחר כך שאלתי גם למה זה לא עובד לי
-
@פייבל-אשרינו רכיבים גרפיים גה כרטיס גרפי
-
אשרינו, יש לך נטפרי, והם חוסמים את זה.
-
@פייבל-אשרינו כרטיס גרפי הינו חלק ברכיבי המחשב
-
@פייבל-אשרינו אמר בשאלה | מה זה "רכיבים גרפיים"?:
@יהושע-זופניק שאלתי קודם כל מה זה ואחר כך שאלתי גם למה זה לא עובד לי
עניתי לך שזה ככל הנראה כרטיס גרפי
@פייבל-אשרינו אמר בשאלה | מה זה "רכיבים גרפיים"?:
למה זה לא עובד לי
לכן שאלתי מה ניסית להפעיל שזה נמנע ממך [תעיין בתשובה פעמיים כשאתה לא מבין.]
-
כרטיס גרפי :
""""הוא הרכיב האמון על הצגת הפלט החזותי אשר מפיק המחשב על גבי המסך. למעשה, כמעט כל התוכניות מייצרות פלטים חזותיים, וכרטיס המסך הוא רכיב החומרה האחראי לקחת פלט זה ולהורות למסך אילו נקודות להאיר על הצג (ובאיזה צבע) כדי שנוכל לראות את הפלט. כרטיס המסך מקבל כקלט מהמעבד נתונים בינאריים והופך אותם לאות תצוגה (בעבר אנלוגי בלבד, כיום גם ספרתי).כמו רוב חלקי המחשב האישי, לכרטיס המסך הייתה התחלה צנועה. בתחילה הוא היה אחראי רק להציג על המסך את מה שייצר המעבד המרכזי. בשלביו הראשונים, היה זה טקסט בלבד, ללא תמיכה בצבע.
כיום, כרטיסי המסך הם מעבדים בפני עצמם. יש להם מעבד גרפי משלהם והם עושים הרבה מעבודת העיבוד שבעבר נעשתה על ידי המעבד המרכזי של המחשב. הצורך נובע מכמות המידע שאנו שולחים כיום למסך ומהחישובים המסובכים שצריכים להיעשות כדי לקבוע מה נראה על המסך. צורך זה התעצם עם כניסת הגרפיקה התלת ממדית.""""
-
פוסט זה נמחק!
-
@פייבל-אשרינו איפה לחצת שזה יצא לך ?
-
@פייבל-אשרינו שאתה רוצה להדגיש כמה פריטים על השולחן עבודה ואתה בלי עכבר אלא רק עם המגע אז איך אתה עושה את זה? אתה יכול לגרור אצבע?
-
@יהושע-זופניק כלומר מילים?
או כמו זה .? -
@יהושע-זופניק דוגמה
-
פוסט זה נמחק!