בירור | איך אפשר לחזור מווינדוס 11 ל10
-
@פוצי-מוצי
אז הוא אמור לתת לך אופציה לבטל את השדרוג -
@כמה-טוב-השם איפה אני אמור למצוא את האופציה הזאת?
(אין נקודת שחזור) -
@פוצי-מוצי
איפה שהמחשב מציא את האפשרות לשדרג -
@כמה-טוב-השם המחשב לא הציע
-
-
-
@פוצי-מוצי אמר בבירור | איך אפשר לחזור מווינדוס 11 ל10:
מצאתי איך לחזור
הייתי צריך לחפור קצתת יותר עמוק בהגדרות -
@פוצי-מוצי
חפש ב-הגדרות/מערכת/שחזור (מצורף צילום מסך של ההגדרות)
אם זה תוך עשרה ימים מהשדרוג לwindows 11 אמורה להיות לך אופציה לחזור, לאחמ"כ אין אפשרות לחזור. (אם כבר אין אפשרות לחזור האופציה לא תהיה זמינה והיא תופיע באותיות בהירות).יש דרך נוספת לדעת אם האופציה עדיין קיימת, לבדוק בכונן C אם מופיעה תיקיה בשם windows.old זוהי התיקיה שממנה הwindows אמור לשחזר את ההתקנה הקודמת, אם אין תיקיה כזאת אפסה כל תקוה לחזור אחורה, ואפשר רק באמצעות התקנה מחדש.
-
@בית-שמשי אמר בבירור | איך אפשר לחזור מווינדוס 11 ל10:
@פוצי-מוצי
אם זה תוך עשרה ימים מהשדרוג לwindows 11 אמורה להיות לך אופציה לחזור, לאחמ"כ אין אפשרות לחזור. (אם כבר אין אפשרות לחזור האופציה לא תהיה זמינה והיא תופיע באותיות בהירות).יש דרך נוספת לדעת אם האופציה עדיין קיימת, לבדוק בכונן C אם מופיעה תיקיה בשם windows.old זוהי התיקיה שממנה הwindows אמור לשחזר את ההתקנה הקודמת, אם אין תיקיה כזאת אפסה כל תקוה לחזור אחורה, ואפשר רק באמצעות התקנה מחדש.
יש סקריפט שמאריך את זה ל60 יום
-
@fshlomo אמר בבירור | איך אפשר לחזור מווינדוס 11 ל10:
@בית-שמשי אמר בבירור | איך אפשר לחזור מווינדוס 11 ל10:
@פוצי-מוצי
יש סקריפט שמאריך את זה ל60 יום
זה יעזור כמובן רק לפני שנמחקה התיקיה windows.old. אח"כ אין מה לעשות.
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
אני מחפש בדחיפות אופציה להחזיר לוינדוס 10
זה מותקן לדעתי יותר מ60 יום
יש כזאת אופציה?
הסיבה שאני חייב לחזור זה בגלל שאין אקספלורר ויש תוכנות שלא עובדות ללא זה
יש אופציה שבEDGE יפתח כאילו אקפלורר אבל יש תוכנות שגם אחרי שעשיתי את זה לא הצלחתי
אם יש אופציה להתקין אקספלורר באיזשהו צורה זה עוד יותר טוב
אם לא אני חייב להסיר את ה11 -
@מתכנת-חובב אמר בבירור | איך אפשר לחזור מווינדוס 11 ל10:
@frize37 אם חוזרים גרסה אחורה זה מוחק את התוכנות (אבל לא קבצים אישיים, אם כי עדיף לגבות אותם לפני)
יש אפשרות לגבות את כל התוכנות ואת הקבצים?
א"כ איך?
(אני גם צריך עכשיו לשנמך לווינדווס 10) -
@אהרן-שובקס את הקבצים אפשר לגבות בקלות ע"י העתקה והדבקה... (או עם "היסטוריית הקבצים של ווינדוס או עם תוכנות גיבוי אחרות)
את התוכנות עקרונית אפשר לנסות לגבות את חלקם אבל זה לא מומלץ, הרבה יותר עדיף להתקין אותם מחדש -
@frize37
אם יש לך מקום פנוי בשפע, יש לך אפשרות נוספת [לא בטוח שיותר טובה..] תיצור מחיצה חדשה - ותתקין שם את וינ' 10. אחר כך תעביר את הקבצים ותתקין תוכנות. כשתחליט שסיימת לגמרי תמחוק את המחיצה הקודמת.בכל מקרה ובכל אופן תצטרך להתקין מחדש תוכנות כאמור, רק שבדרך זו אולי תרויח שיהיה לך תקופת הסתגלות, וזמן בינתים להתקין מחדש תוכנות. [קיים גם סירטון שמסביר בפרוטרוט את התהליך - אבל בעיקרון זה פשוט].
לפני שאתה עושה כך, תחכה לעוד חוו"ד כאן.
[עשיתי כך בעבר דהיינו - התקנתי במחיצה חדשה ואח"כ מחקתי, והכל טוב. אבל עדיין, אולי כשמוחקים את הקודמת זה שונה, לכן רוצה לשמוע עוד דעה] -
@מתכנת-חובב אמר בבירור | איך אפשר לחזור מווינדוס 11 ל10:
@frize37 אם חוזרים גרסה אחורה זה מוחק את התוכנות (אבל לא קבצים אישיים, אם כי עדיף לגבות אותם לפני)
אתה אומר שאם אני יתקין 10 ואני לא בוחר שאת האופציה של מחיקה טוטאלית עדיין התוכנות יעלמו?