בירור | שיאומי קין 2 פרו - איכות מצלמה
-
@חברים אמר בבירור | שיאומי קין 2 פרו - איכות מצלמה:
@עניו-כמשה אמר בבירור | שיאומי קין 2 פרו - איכות מצלמה:
איך האיכות שלה כמו נוקיה סי 2 או כמו איפון?
קודם כל,
לנוקיה C2, יש רק 3.2MP
משא"כ לשיאומי יש 5MP (מצלמה אחורית).לאחר שניסיתי את 2 המכשירים הנ"ל - לגבי מצלמה!
לענ"ד הקטנה, ה-שיאומי מאוד חד וברור (לעומת ה- נוקיה C2).כי יש חלק מהפרו שהם 13 מגה
@עניו-כמשה -
@1divid אמר בבירור | שיאומי קין 2 פרו - איכות מצלמה:
@חברים אמר בבירור | שיאומי קין 2 פרו - איכות מצלמה:
איך האיכות שלה כמו נוקיה סי 2 או כמו איפון?
קודם כל,
לנוקיה C2, יש רק 3.2MP
משא"כ לשיאומי יש 5MP (מצלמה אחורית).לאחר שניסיתי את 2 המכשירים הנ"ל - לגבי מצלמה!
לענ"ד הקטנה, ה-שיאומי מאוד חד וברור (לעומת ה- נוקיה C2).כי יש חלק מהפרו שהם 13 מגה
@עניו-כמשהאני התכוונתי אליהם באמת (ל13)
השאלה אם זה רק כתובב או שבאמת זה איכותי וחד -
@1divid דובר על זה כבר בעבר
ו@A0533057932 טען שהמצלמה היא 5 מגה וגם בפרו
מצלמה לא נמדדת רק בmp זה דבר שאנשים טועים בו יש עוד הרבה חיישנים שמשפיעים על איכות התמונה
קח לדוגמא את ה6300 שיש לו מצלמה בערך כמו הc2 מבחינת mp והמצלמה שלו גרועה בהרבה מc2 -
@קינג-קומפיוטר אמר בבירור | שיאומי קין 2 פרו - איכות מצלמה:
ו@A0533057932 טען שהמצלמה היא 5 מגה וגם בפרובאותו מקום שראיתה את זה תראה למטה ששלחתי לו שיש דגם עם 13
-
קח לדוגמא את ה6300 שיש לו מצלמה בערך כמו הc2 מבחינת mp והמצלמה שלו גרועה בהרבה מc2
זו דעתי לגבי מכשירי
נוקיה C5 של ה5MP
(ממה שאני ראיתי). -
-
@1divid אמר בבירור | שיאומי קין 2 פרו - איכות מצלמה:
ו@A0533057932 טען שהמצלמה היא 5 מגה וגם בפרובאותו מקום שראיתה את זה תראה למטה ששלחתי לו שיש דגם עם 13
תכלס אז להאמין על ה13 או לא
-
@עניו-כמשה יש לי פרו ויש לו 13 מגה ובאמת המצלמה מצויינת (עדיין לא כמו הסמארטפונים המתקדמים כי זה רק מצלמה אחת)
יש לה חסרון בוידאו שכל הזמן היא מנסה למצוא פוקוס ויש כל הזמן בריחה מהפוקוס אבל לצילומי תמונות היא נחמדה מאוד
בהמשך אנסה לצרף כמה תמונות.... -
-
@טכנולוג לדעתי מצלמה של 13 MP אמורה להראות הרבה יותר טוב מהתמונות שהבאת במיוחד שצילמת באור יום בחוץ זה ממש לא נראה איכותי
קח פלאפון הכי פשוט של סמסונג שיש לו 13 MP ותראה שזה הרבה יותר איכותי , מנסיון.
וצ"ל שזה לא קשור רק לMP זה עוד הרבה חיישנים שסמסונג הרבה יותר טובים בענין.
אפילו בשיאומי עצמם יש להם דגמים טובים שיש להם איכות צילום הרבה יותר טובה מדגמים פחות למרות שמבחינת הMP זה אותו דבר -
@משה-ת ובאופן כללי לגבי מצלמות חשוב להבין איך זה עובד - בכל מצלמה יש חיישן שרואה את התמונה ושומר אותה על כרטיס הזיכרון בצורת אוסף של נקודות בצבעים שונים - מה שנקרא פיקסלים - ככל שיהיו יותר נקודות כך התמונה תהיה יותר חדה וברורה ויהיה אפשר להגדיל אותה
אבל מה שיותר חשוב זה איכות החיישן איך הוא רואה את התמונה כי אם יש חיישן חלש אז גם אם הוא ישמור באיכות של 20 מגה פיקסל עדיין איכות הצילום לא תהיה טובה
בסמארטפונים שיש היום נוסף יתרון חדש שישנם כמה מצלמות שכל אחד מיועד לשימוש אחר (רחוק, פרוטרט וכו') וע"י כך ניתן להגיע לאיכות תמונה הרבה יותר טובה דבר שבמכשירים הקטנים לא קיים מכיוון שיש שם מצלמה אחת בלבד -
@טכנולוג אמר בבירור | שיאומי קין 2 פרו - איכות מצלמה:
@משה-ת יתכן שאתה צודק ובהשוואה לסמארטפונים רגילים המצלמה אכן לא מושלמת (לא בדקתי לעומק) אבל בהשוואה לכל המכשירים הקטנים שיש היום בשוק זו המצלמה הטובה ביותר
צריך לשאול את @משה-144 על המכשירשלו טענו שיש לו מצלמה הכי טובה מהקטגוריה של הקטנים
-
@יהודא-כהן אמר בבירור | שיאומי קין 2 פרו - איכות מצלמה:
@משה-ת יש לי את ה2 PRO וגם את הF21 PRO הF21 הרבה יותר מוצלח וגם המצלמה יותר חדה לא שמובן לי למה
במה ראית שהוא יותר מוצלח מהפרו 2
-
@יהודא-כהן אמר בבירור | שיאומי קין 2 פרו - איכות מצלמה:
@משה-ת יש לי את ה2 PRO וגם את הF21 PRO הF21 הרבה יותר מוצלח וגם המצלמה יותר חדה לא שמובן לי למה
איך זה לקין 2 יש 13 מפ ולפרו 21 יש רק 5 מפ
-
@טכנולוג אמר בבירור | שיאומי קין 2 פרו - איכות מצלמה:
@משה-ת יתכן שאתה צודק ובהשוואה לסמארטפונים רגילים המצלמה אכן לא מושלמת (לא בדקתי לעומק) אבל בהשוואה לכל המכשירים הקטנים שיש היום בשוק זו המצלמה הטובה ביותר
צריך לשאול את @משה-144 על המכשירשלו טענו שיש לו מצלמה הכי טובה מהקטגוריה של הקטנים
אף פעם לא עניין אותי המצלמה יותר מדי
אם כבר תשאל את @זלמן