יישומים מסוננים לאנדרואיד
-
@chv היה לי חבר שקנה את המושגח שפעם היה מצוי בבני ברק לפני המושגח פלוס
והיה לו כזאת גירסא לטלגרם שהוא לא יכל להתחבר לערוצים והתקנתי לו גרסא רגילה כך שאני בטוח שיש כזה דבר לא יודע באמת עד כמה זה היה אמין יכול להיות שאם הייתי ''יושב'' על זה קצת היה מתברר שזה לא רציני אבל בכל מקרה ראיתי בעבר משהו כזה -
@להבין-ולהשכיל אמר ביישומים מסוננים לאנדרואיד:
חבר שאל אותי אם יש טלגרם מסונן.
@שלום-כהן ידוע לך משהו על זה?אין.
נקודה.
אני יכול לבנות משהו כזה, אבל אני לא אוכל לנסות ולדעת אם הוא עובד, כי טלגרם חסום בנטפרי.. -
@Men770 אני עובד כרגע על טלגרם מסונן.
שימו לב שלא הולך להיות סינון בתוך הצ'אטים עצמם.
כנראה מה שהולך להיות זה רק חסימה של כניסה לקבוצות/ערוצים/בוטים.
כל כניסה לקבוצה שאתם כבר נמצאים בתוכה תתאפשר.
לחסום תמונות וגישה לקבצים זה לא על הפרק, כי המשתמש צריך את הטלגרם בדיוק בשביל דברים כאלה.
אז פשוט תיכנסו מראש לקבוצות וערוצים (הכשרים כמובן) שאתם צריכים, ותתקינו את הטלגרם המסונן כדי שלא תוכלו להיכנס יותר בהמשך לשום ערוץ או קבוצה בעייתית וכדומה.הגרסה המסוננת תצא בקרוב בעזרת ה'.
כדאי לעקוב אחר הנושא. -
@שלום-כהן אמר ביישומים מסוננים לאנדרואיד:
לחסום תמונות וגישה לקבצים זה לא על הפרק, כי המשתמש צריך את הטלגרם בדיוק בשביל דברים כאלה.
אז פשוט תיכנסו מראש לקבוצות וערוצים (הכשרים כמובן) שאתם צריכים, ותתקינו את הטלגרם המסונן כדי שלא תוכלו להיכנס יותר בהמשך לשום ערוץ או קבוצה בעייתית וכדומה.הגרסה המסוננת תצא בקרוב בעזרת ה'.
כדאי לעקוב אחר הנושא.ואי.... אשריך שאתה מזכה את הרבים!!
-
אז פשוט תיכנסו מראש לקבוצות וערוצים (הכשרים כמובן) שאתם צריכים, ותתקינו את הטלגרם המסונן כדי שלא תוכלו להיכנס יותר בהמשך לשום ערוץ או קבוצה בעייתית וכדומה.
מה התועלת?
ולעשות כזה דבר זה קל.
צריך רק את הAPK של טלגרם. -
-
@Men770 אני יודע איך להוסיף לאפליקציה הגנה מפני הסרה,
אבל אחרי שאתה מפעיל את ההגנה, אתה צריך לחסום את הגישה ל"מנהל ההתקנים" כדי שלא תוכל לבטל את ההגנה, אתה יודע איך לעשות את זה?
בד"כ כל תוכנות הסינון הרציניות חוסמות גישה למנהל ההתקנים, אז אם יש לך כזה, אני חושב שהגרסה שאני אוציא תעזור לך מאוד. -
@Men770 אני יודע איך להוסיף לאפליקציה הגנה מפני הסרה,
אבל אחרי שאתה מפעיל את ההגנה, אתה צריך לחסום את הגישה ל"מנהל ההתקנים" כדי שלא תוכל לבטל את ההגנה, אתה יודע איך לעשות את זה?
בד"כ כל תוכנות הסינון הרציניות חוסמות גישה למנהל ההתקנים, אז אם יש לך כזה, אני חושב שהגרסה שאני אוציא תעזור לך מאוד.במחשב?
-
@chv השתא דאתית להכי..
אפשר לשלוח הכל דרך הטלגרם, גם יוטיוב גם דפדפן..
במקרה שאתה מפעיל הגנה מפני הסרה, אי אפשר לעדכן את המסונן לטלגרם הפרוץ כי אני משתשמש בחתימה פרטית של הAPK.@Men770 כמובן שהתכוונתי למכשיר אנדרואיד..
יש בהגדרות "ניהול מכשיר"/"מנהל התקנים" זה משתנה ממכשיר למכשיר. אם יש לך סינון על הפלאפון, הכניסה להגדרות האלו אמורות להיחסם.
אם אתה יכול להיכנס, אתה יכול גם לבטל את ההגנה מפני הסרה. -
כדאי לעקוב אחר הנושא.יש כזה דבר ראיתי בעיני בכושר פליי במושגח פלוס למי שלא מאמין