בקשת מידע | תקלה בכונן חיצוני אחרי שימוש במקרן, המחשב דורש לאתחל את הכונן, איך אפשר להציל את הקבצים שבכונן?
-
בס"ד
איך להציל את הקבצים בלי לאתחל את הכונן?
קרובי משפחתי שאין להם מחשב בבית, רכשו לפני כשנה כונן חיצוני בנפח טרה של WD לצורך איחסון התמונות והוידאו המשפחתיים.
השימוש בכונן היה מידי פעם בלבד והיה מלא בקבצים חשובים.
לפני זמן מה הם חיברו את הכונן למקרן (איני יודע האם המקרן על בסיס אנדרואיד או מערכת הפעלה אחרת) וכעת הם רוצים להכניס קבצים חדשים לכונן,
אלא שהוינדוס לא מציג את הכונן (בדקתי בכמה מחשבים), וב"ניהול דיסקים" הוא מראה שאין מחיצות כלל וכן לא הוקצה אות כונן, ומבקש לאתחל את הכונן, כמובן שאני לא מאתחל אותו על מנת שלא למחוק את הקבצים שם.
האם לחברים היקרים יש רעיון איך לחלץ משם את הקבצים לפני האתחול? או לחילופין איך לשחזר את המחיצות בלי לאתחל ובלי למחוק את הקבצים?
תודה רבה
-
@משחזר-מידע
אין לי מחשב עם לינוקס וגם איני יודע איך לעבוד איתו.
עכ"פ המקרן הציג להם את הקבצים, ואין לי את המקרן (מגמ"ח) כדי לבדוק האם גם היום הוא מציג את הקבצים. -
@משחזר-מידע
יש לי מקרן אחר מבוסס אנדרואיד, ואני מאד מסתפק האם לחבר אליו את הכונן כדי לבדוק האם הוא מזהה את הקבצים. -
@simon אמר בבקשת מידע | תקלה בכונן חיצוני אחרי שימוש במקרן, המחשב דורש לאתחל את הכונן, איך אפשר להציל את הקבצים שבכונן?:
אין לי מחשב עם לינוקס וגם איני יודע איך לעבוד איתו.
שאלת שאלה
הצעתי הצעה
מה לעשות עם ההצעה הזאת תלוי בך
אנחנו במדינת דמוקרטית (ברמה מסויימת) שכל אחד יכול לעשות מה בא לו -
@משחזר-מידע
יש"כ גדול, חבל שאיני יכול לעשות תודות.
כמובן שאנסה לעשות כהצעתך (אנסה למצוא מדריכים ברשת), רק חשבתי שאולי יש דרכים נוספות לבדוק את הכונן בצורה נגישה יותר. -
@משחזר-מידע
זה מתאים?