בקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום
-
@איש-פשוט-מאוד זה מתאים למכשיר כשר?
כמו כן לא יכולים להתקשר אליך מהארץ מבלי להקיש קוד. כך כתוב באתר שלהם. -
@איש-פשוט-מאוד @יוסף1111 @יושב-אהלים @שאול-נ-י @שלמה-ווייס אני צריך למכשיר כשר, איזה מכל הרעיונות אקטואליים לזה?
עריכה: אני רוצה
1. שזה יהיה מותאם למכשיר כשר
2. כשמונה מאות דקות
3. אני רוצה שיהיה לי את הסים כבר פה בארץ מוכן לשימוש (כי אני לא יהיה שם ואני לא רוצה שיסתבכו שם)מה אקטואלי בשבילי?
-
פוסט זה נמחק!
-
@שמואל-ש אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
1. שזה יהיה מותאם למכשיר כשר
2. כשמונה מאות דקות
3. אני רוצה שיהיה לי את הסים כבר פה בארץ מוכן לשימוש (כי אני לא יהיה שם ואני לא רוצה שיסתבכו שם)מה אקטואלי בשבילי?
רציתי להגיד שגולן חבילת 'כשר גם בחו"ל' ב-79₪ שיחות רק לישראל.
אבל עכשיו בדקתי את פרטי החבילה ומסתבר שהם חשבו על אלו שישתמשו בזה רק לצורך נסיעה
והגבילו את החבילה לרק 100 דקות שיחה בחודש הראשון של התכנית -
@יושב-אהלים אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
כמובן שהכי זול זה לקנות בשדה תעופה במדינת היעד
@יושב-אהלים אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
אה, הוא טס ללונדון?
יש בשדה חברה שפתוחה 24 של טוקמנים.בשום פנים ואופן לא לקנות בשדה תעופה!!
המחירים שם הרבה יותר יקרים מבעיר..לדוגמא בלונדון החבילות בשדה התעופה פשוט כפול!!! מהמחיר בתוך העיר
-
@שלמה-ווייס
@שלמה-ווייס אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:@שאול-נ-י השאלה היא כמה זה משתלם מכיוון שלהיכנס לחבילה עולה 50 ש"ח ולחזור לחבילה כשרה עולה עוד 25 ש"ח
העניין הוא שבתנאים שהוא הציב זה נראה הכי משתלם.
בדקתי עכשיו, רק מלמעלה, את המחירים לחבילות חו"ל בכל החברות וראיתי שזה מתחיל ב-150 ₪ ל14 יום החבילה הכי זולה
כך שיוצא שגם יכנס לחבילה, זה יעלה כ-150 ש"ח שזה עדיין יוצא יחסית זול
וגם אם ימתין חודשיים כדי לקבל 2500 דקות במקום מאה זה ייצא לו כ-230 ש"ח של2500 דקות זה הכי זולכמובן שאני עדיין ממליץ לקנות סים מקומי בלונדון, אבל אם הוא רוצה מותאם לכשר ושזה יהיה מוכן פה בארץ אז נראלי שזה מה שיוצא לו
-
@שאול-נ-י אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
בשום פנים ואופן לא לקנות בשדה תעופה!!
המחירים שם הרבה יותר יקרים מבעיר..אתה אומר מניסיון?
כי בהזמנה באינטרנט לא.
אני קניתי שם כמאה חמישים גיגה ושיחות ב10 פאונד עם מספר אנגלי, היה כלול בחבילה 500 דק' למדינות נבחרות. -
@יושב-אהלים
כמובן
אדרבה אשמח לשמוע איך אפשר להזמין באינטרנט לשדה התעופה ובאיזה חברה?
אתה כנראה מתכוון ל-15 גיגה ולא 150 כי אני מכיר קצת (הרבה) את המחירים שם בלונדון ואין כזה, ובוודאי לא טוקמן -
@שאול-נ-י אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
אדרבה אשמח לשמוע איך אפשר להזמין באינטרנט לשדה התעופה ובאיזה חברה?
אני לא זוכר איך קוראים לחברה,
אבל זה אחת החברות הגדולות בלונדון, כמובן פתוח 24, אתה מזמין באינטרנט ואוסף שם בסניף. -
אתה כנראה מתכוון ל-15 גיגה ולא 150 כי אני מכיר קצת (הרבה) את המחירים ואין כזה, ובוודאי לא טוקמן
אתה לא מכיר בארץ או בחו"ל?
אני בכ"א גם לא מכיר בארץ כמעט טוקמנים של חמישים גיגה,
אבל שירותי הסלולר בחו"ל וודאי יותר זולים. -
@מרכז אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
להוצאת שיחות אפליקציית טלז עולה 5 אג' לדקת שיחה לארץ
מה זה?
איזה אפליקצייה יש לי כ"כ זול?