בקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום
-
@שמואל-ש אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
@איש-פשוט-מאוד רגע, אז זה 40 ש"ח בכללי או שיש עוד משהו נוסף?
40 ש"ח 50 דקות
60 ש"ח 100 דקות -
@שמואל-ש אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
אני רוצה רגיל=כמו בנאדם סטנדרטי
לא קיים כזה דבר, כל אחד עם חשבונית שונה לגמרי בסוף החודש...
-
@שמואל-ש
ממה שאני רואה מכל האפשריות אין כמעט אפשרות ששיחות יוצאות יהיה מהזיהוי הקבוע שלך
הייתי ממליץ לך לקנות סים מקומי עם אפשרות שיחות בלונדון ולישראל
ואז יש לך את מה ש@שלמה ווייס הביא לך local03 או את 011global שנותנים לך מספר ישראלי בחו"ל ב3$ לחודש הראשון (אפשר לבטל ללא התחייבות)כסים מקומי אני ממליץ על lebara שיש להם 100 שיחות לעולם בכ-45 ש"ח, או ללא הגבלה בכ-63 ש"ח בלבד (בקניה דרך האתר)
אם לא קריטי לך סים ברגע ההגעה זה פיתרון מצוין לדעתי
לסיום, אם לא קריטי לך סים ברגע ההגעה תקנה סים ב- 1£ בלונדון בעיר (לא בשדה תעופה, כי שם המחירים בשמיים) ואז אתה מזמין מספר ישראלי דרך LOCAL03 למספר האנגלי שלך ב3$ (תבקש מהם מספר נייח, כי אם לא זה אי אפשר להפנות ממספר כשר למספר לא כשר) ואז אתה עושה הפניית שיחה מהמספר האישי שלך למספר הישראלי הנוסף שרכשת ויש לך מספר אישי ישראלי בלונדון
ס"ה יצא לך מקסימום כ-77 ש"ח הכל כלול -
@שאול-נ-י אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
כסים מקומי אני ממליץ על lebara שיש להם 100 שיחות לעולם בכ-45 ש"ח, או ללא הגבלה בכ-63 ש"ח בלבד (בקניה דרך האתר)
זכור לי מזמן שהותי בלונדון שאם אתה פותח בלאברה קו חדש אתה מקבל את זה ביותר זול מאשר אם אתה קונה טוקמן
רק צריך לזכור לבטל את הקו אח"כ
שלא תשאר עם חיוב של הו"ק... -
@איש-פשוט-מאוד אמר ב[בקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום]
זכור לי מזמן שהותי בלונדון שאם אתה פותח בלאברה קו חדש אתה מקבל את זה ביותר זול מאשר אם אתה קונה טוקמן
שלא תשאר עם חיוב של הו"ק...עזוב.. זה מקסימום פאונד וחצי הבדל
אני לא חושב שיש סיבה לעשות הו"ק בשביל זה -
@שאול-נ-י אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
@איש-פשוט-מאוד אמר ב[בקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום]
שלא תשאר עם חיוב של הו"ק...עזוב.. זה מקסימום פאונד וחצי הבדל
אני לא חושב שיש סיבה לעשות הו"ק בשביל זההנה מהאתר של lebara מאה דקות לכל העולם ב5 פאונד
-
@איש-פשוט-מאוד אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
הנה מהאתר של lebara מאה דקות לכל העולם ב5 פאונד
כמובן, לא התווכחתי עם זה.
כמובן שיש גם תכניות יותר זולות אבל זה פחות דקות
והוא כתב שהוא צריך יותר ממאה דקות
יש גם ב-10 פאונד 500 דקות לעולםרק הגבתי על ההבדל בין תוכנית ח"פ להו"ק ועל זה אמרתי שזה לא משמעותי
-
@איש-פשוט-מאוד אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
הנה מהאתר של lebara מאה דקות לכל העולם ב5 פאונד
כמובן, לא התווכחתי עם זה.
כמובן שיש גם תכניות יותר זולות אבל זה פחות דקות
והוא כתב שהוא צריך יותר ממאה דקות
יש גם ב-10 פאונד 500 דקות לעולםרק הגבתי על ההבדל בין תוכנית ח"פ להו"ק ועל זה אמרתי שזה לא משמעותי
ואני רואה עכשיו שצדקת
אם אתה עושה שם הוראת קבע, אתה משלם 4.5 פאונד במקום 5...
באמת לא משמעותי...
אולי פעם היו תוכניות אחרות... -
כמובן שהכי זול זה לקנות בשדה תעופה במדינת היעד (בהנחה ולא עושים סיבוב בכל הגלובוס ביחד) סים טוקמן, ב15 שקל, אם 100 גיגה' בערך, 5000 דק' שיחה וSMS.
עכ"פ זה מה שאני עושה.
תכלס, אם אתה ממודיעין עילית תיצור קשר באישי אם אתה מעוניין לקנות חבילה כאן לאיתור החבילה המשתלמת עבורך. -
@שמואל-ש אני רואה כאן תוכנית הכי משתלמת לטעמי
15 גיגה, שיחות ללא הגבלה בלונדון, ללא הגבלה לחו"ל ב15 פאונד
בכל אופן יש להם באתר הרבה תוכניות ואתה יכול לבדוק מה מתאים לךאה, הוא טס ללונדון?
יש בשדה חברה שפתוחה 24 של טוקמנים.
הייתי שם לפני כחצי שנה, אני יכול לבדוק איך קראו לה. -
@איש-פשוט-מאוד זה מתאים למכשיר כשר?
כמו כן לא יכולים להתקשר אליך מהארץ מבלי להקיש קוד. כך כתוב באתר שלהם. -
@איש-פשוט-מאוד @יוסף1111 @יושב-אהלים @שאול-נ-י @שלמה-ווייס אני צריך למכשיר כשר, איזה מכל הרעיונות אקטואליים לזה?
עריכה: אני רוצה
1. שזה יהיה מותאם למכשיר כשר
2. כשמונה מאות דקות
3. אני רוצה שיהיה לי את הסים כבר פה בארץ מוכן לשימוש (כי אני לא יהיה שם ואני לא רוצה שיסתבכו שם)מה אקטואלי בשבילי?
-
פוסט זה נמחק!
-
1. שזה יהיה מותאם למכשיר כשר
2. כשמונה מאות דקות
3. אני רוצה שיהיה לי את הסים כבר פה בארץ מוכן לשימוש (כי אני לא יהיה שם ואני לא רוצה שיסתבכו שם)מה אקטואלי בשבילי?
רציתי להגיד שגולן חבילת 'כשר גם בחו"ל' ב-79₪ שיחות רק לישראל.
אבל עכשיו בדקתי את פרטי החבילה ומסתבר שהם חשבו על אלו שישתמשו בזה רק לצורך נסיעה
והגבילו את החבילה לרק 100 דקות שיחה בחודש הראשון של התכנית -
@יושב-אהלים אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
כמובן שהכי זול זה לקנות בשדה תעופה במדינת היעד
@יושב-אהלים אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
אה, הוא טס ללונדון?
יש בשדה חברה שפתוחה 24 של טוקמנים.בשום פנים ואופן לא לקנות בשדה תעופה!!
המחירים שם הרבה יותר יקרים מבעיר..לדוגמא בלונדון החבילות בשדה התעופה פשוט כפול!!! מהמחיר בתוך העיר