בקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום
-
@איש-פשוט-מאוד אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
שיחות נכנסות חינם, שזה הכי שווה
ושיחות יוצאות?
-
-
@איש-פשוט-מאוד
1.זה לישראל או גם לחו"ל?
2.ואם אני צריך יותר? -
@שמואל-ש אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
1.זה לישראל או גם לחו"ל?
שיחות בחו"ל לכל העולם כולל לישראל
@שמואל-ש אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
2.ואם אני צריך יותר?
אתה יכול לקנות גם 60 ש"ח 100 דקות
-
@איש-פשוט-מאוד אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
אתה יכול לקנות גם 60 ש"ח 100 דקות
אני צריך הרבה יותר!!!!!
-
40 ש"ח ל50 דקות
50 דקות ושיחות נכנסות יש חינם כיום ברוב החברות.
-
כנ"ל אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך שאוכל לקבל שיחות למספר שלי וגם להוציא שיחות (שאז גם ארצה שיהיה מהמספר שלי, אך לא קריטי) ושזה יהיה במינימום תשלום ומקסימום איכות.
נ.ב. אם יש צורך, אז היעד הוא לונדון.
אשמח לעזרה ע"י קווים סלולריים, או אם יש אפשרות ע"י מערכות טלפוניות-בימות המשיח(??)
@קרן-הסלולרמאזור מודיעין עילית?
אם כן, צור איתי קשר באישי לאיתור החבילה הכי משתלמת עבורך. -
@יושב-אהלים לא הדגשתי מספיק
הרעיון הוא שיש לך נכנסות מהארץ בחינם
כלומר שמתקשרים משפחה וכדומה מהארץ אליך בחו"ל בחינם!!!
השתמשתי בזה במקומות ששיחה יוצאת עולה כמעט הכי יקר בעולם וקיבלתי שיחות חינם!!! -
@איש-פשוט-מאוד רגע, אז זה 40 ש"ח בכללי או שיש עוד משהו נוסף?
@שאול-נ-י אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
א. כמה זמן אתה שם?
כשבועיים
@שאול-נ-י אמר בבקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום:
ב. בכמה שיחות יוצאות לדעתך תשתמש?
אני רוצה רגיל=כמו בנאדם סטנדרטי
-
@איש-פשוט-מאוד רגע, אז זה 40 ש"ח בכללי או שיש עוד משהו נוסף?
40 ש"ח 50 דקות
60 ש"ח 100 דקות -
אני רוצה רגיל=כמו בנאדם סטנדרטי
לא קיים כזה דבר, כל אחד עם חשבונית שונה לגמרי בסוף החודש...
-
@שמואל-ש
ממה שאני רואה מכל האפשריות אין כמעט אפשרות ששיחות יוצאות יהיה מהזיהוי הקבוע שלך
הייתי ממליץ לך לקנות סים מקומי עם אפשרות שיחות בלונדון ולישראל
ואז יש לך את מה ש@שלמה ווייס הביא לך local03 או את 011global שנותנים לך מספר ישראלי בחו"ל ב3$ לחודש הראשון (אפשר לבטל ללא התחייבות)כסים מקומי אני ממליץ על lebara שיש להם 100 שיחות לעולם בכ-45 ש"ח, או ללא הגבלה בכ-63 ש"ח בלבד (בקניה דרך האתר)
אם לא קריטי לך סים ברגע ההגעה זה פיתרון מצוין לדעתי
לסיום, אם לא קריטי לך סים ברגע ההגעה תקנה סים ב- 1£ בלונדון בעיר (לא בשדה תעופה, כי שם המחירים בשמיים) ואז אתה מזמין מספר ישראלי דרך LOCAL03 למספר האנגלי שלך ב3$ (תבקש מהם מספר נייח, כי אם לא זה אי אפשר להפנות ממספר כשר למספר לא כשר) ואז אתה עושה הפניית שיחה מהמספר האישי שלך למספר הישראלי הנוסף שרכשת ויש לך מספר אישי ישראלי בלונדון
ס"ה יצא לך מקסימום כ-77 ש"ח הכל כלול -
כסים מקומי אני ממליץ על lebara שיש להם 100 שיחות לעולם בכ-45 ש"ח, או ללא הגבלה בכ-63 ש"ח בלבד (בקניה דרך האתר)
זכור לי מזמן שהותי בלונדון שאם אתה פותח בלאברה קו חדש אתה מקבל את זה ביותר זול מאשר אם אתה קונה טוקמן
רק צריך לזכור לבטל את הקו אח"כ
שלא תשאר עם חיוב של הו"ק... -
@איש-פשוט-מאוד אמר ב[בקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום]
זכור לי מזמן שהותי בלונדון שאם אתה פותח בלאברה קו חדש אתה מקבל את זה ביותר זול מאשר אם אתה קונה טוקמן
שלא תשאר עם חיוב של הו"ק...עזוב.. זה מקסימום פאונד וחצי הבדל
אני לא חושב שיש סיבה לעשות הו"ק בשביל זה -
@איש-פשוט-מאוד אמר ב[בקשת מידע | אני צריך לנסיעה לחו"ל דרך להתקשר ולקבל שיחות בחו"ל וכמובן במינימום תשלום]
שלא תשאר עם חיוב של הו"ק...עזוב.. זה מקסימום פאונד וחצי הבדל
אני לא חושב שיש סיבה לעשות הו"ק בשביל זההנה מהאתר של lebara מאה דקות לכל העולם ב5 פאונד
-
הנה מהאתר של lebara מאה דקות לכל העולם ב5 פאונד
כמובן, לא התווכחתי עם זה.
כמובן שיש גם תכניות יותר זולות אבל זה פחות דקות
והוא כתב שהוא צריך יותר ממאה דקות
יש גם ב-10 פאונד 500 דקות לעולםרק הגבתי על ההבדל בין תוכנית ח"פ להו"ק ועל זה אמרתי שזה לא משמעותי
-
הנה מהאתר של lebara מאה דקות לכל העולם ב5 פאונד
כמובן, לא התווכחתי עם זה.
כמובן שיש גם תכניות יותר זולות אבל זה פחות דקות
והוא כתב שהוא צריך יותר ממאה דקות
יש גם ב-10 פאונד 500 דקות לעולםרק הגבתי על ההבדל בין תוכנית ח"פ להו"ק ועל זה אמרתי שזה לא משמעותי
ואני רואה עכשיו שצדקת
אם אתה עושה שם הוראת קבע, אתה משלם 4.5 פאונד במקום 5...
באמת לא משמעותי...
אולי פעם היו תוכניות אחרות...