עזרה | בהמשך לויקיפדיה בנוקיה
-
@מויטיו אמר בבקשה | kiwix לנקויה C2:
@מומי-ארזי יש לך idm ?
אם לא תוריד מהפורום
בכל אופן יש שם אפשרות תפסן אתרים שע"י אפשר להוריד אתרים ולהגדיר את כל הקישורים כקישורים פנימיים כלומר שכל קישור שיש באתר אם תלחץ עליו יגיע לדף הנכון שהורדת בלי חיבור לאינטרנט
מורידים את האתר הרצוי לכרטיס זיכרון של הטלפון ואז נכנסים ל"דף הבית" של האתר, שהורדת ומשם כאילו זה אתר רגיל שמחובר רק שכל התוכן שלו נמצא בכרטיס
אם זה לא מספיק מובן תשאלזה קצת לא מובן הורדתי את הidm ולא הצלחתי להוריד את המכלול עם כל הקישורים הפנימיים
אם מישהו הבין איך בדיוק עושים את זה והאם זה במאמת אפשרי אשמח לשמוע!!עריכה: עכשיו אני רואה שאני מצליח להוריד את זה אבל דבר ראשון זה מוריד לי את זה כמו המון דפי אינטרנט
דבר שני אני רואה שהחיפוש שם לא עובד
דבר שלישי אני רואה שהוא לא הוריד את כל הערכים -
-
@פרוזי אמר בעזרה | בהמשך לויקיפדיה בנוקיה:
למה שיעבוד?
דבר שלישי אני רואה שהוא לא הוריד את כל הערכים
כי הוא סה"כ חופר באתר ומוריד את כל הקישורים הפנימיים שיש בו עד רמה מסוימת (שאתה קובע)
כלומר אם הגדרת רמה 2
אז זה מוריד את כל הקישורים שבעמוד ראשי (או העמוד שממנו התחלת)
ואת כל הקישורים שבעמודים שהוא הגיע אליהם מהעמוד ראשי
אם הוא הלך לעמוד ראשי ומשל לערך על מחשב ובערך על מחשב יש קישור לערך על טאבלט, הוא לא יוריד את הערך על טאבלט.
אני חושב שאתה צריך לעשות את זה על רשימת כל הדפים שיש באתר: https://www.hamichlol.org.il/מיוחד:כל_הדפים
שים לב שתצטרך להגדיר רמה מאוד גבוהה או לתת כל פעם לIDM קישור לכמות הדפים הבאה, כי מדיה ויקי (התוכנה של המכלול, ויקיפדיה ועוד) מוגבל לתת עד 5000 תוצאות לשאילתה, למניעת קריסות.
אפשרי גם לעשות את זה דרך פה https://www.hamichlol.org.il/מיוחד:דפים_המתחילים_ב -
@מויטיו אמר בבקשה | kiwix לנקויה C2:
@מומי-ארזי יש לך idm ?
אם לא תוריד מהפורום
בכל אופן יש שם אפשרות תפסן אתרים שע"י אפשר להוריד אתרים ולהגדיר את כל הקישורים כקישורים פנימיים כלומר שכל קישור שיש באתר אם תלחץ עליו יגיע לדף הנכון שהורדת בלי חיבור לאינטרנט
מורידים את האתר הרצוי לכרטיס זיכרון של הטלפון ואז נכנסים ל"דף הבית" של האתר, שהורדת ומשם כאילו זה אתר רגיל שמחובר רק שכל התוכן שלו נמצא בכרטיס
אם זה לא מספיק מובן תשאלזה קצת לא מובן הורדתי את הidm ולא הצלחתי להוריד את המכלול עם כל הקישורים הפנימיים
אם מישהו הבין איך בדיוק עושים את זה והאם זה במאמת אפשרי אשמח לשמוע!!עריכה: עכשיו אני רואה שאני מצליח להוריד את זה אבל דבר ראשון זה מוריד לי את זה כמו המון דפי אינטרנט
דבר שלישי אני רואה שהוא לא הוריד את כל הערכיםאולי תעשה את מתמחים בנוקיה?
-
@צדיק-תמים אמר בעזרה | בהמשך לויקיפדיה בנוקיה:
למה שיעבוד?
למה שלא יעבוד?
כי הוא סה"כ חופר באתר ומוריד את כל הקישורים הפנימיים שיש בו עד רמה מסוימת (שאתה קובע)
כלומר אם הגדרת רמה 2איפה אני מגדיר שם רמות?
אני חושב שאתה צריך לעשות את זה על רשימת כל הדפים שיש באתר: https://www.hamichlol.org.il/מיוחד:כל_הדפים
הבעיה שהוא לא מציג לי בדף הרבה תוצאות ואני יצטרך כל פעם להוריד את כל מה שיש באותו דף ואז לעבור לדף הבא וכן הלאה והלאה עד סוף ימי!!!
-
@ברמן אמר בעזרה | בהמשך לויקיפדיה בנוקיה:
אולי תעשה את מתמחים בנוקיה?
זה לא יעזור כי זה לא מתעדכן
(אא"כ יש לך אינטרנט בפלאפון ואז מה העניין?)צחקתי...