בירור | שליחת צינטוק ל2 רשימות תפוצה
-
שלום!
יש לי 2 רשימות תפוצה. אני מעוניין לשלוח הודעה עם צינתוק ל2 הקבוצות. יש אפשרות?
בנוסף, אני יכול לעשות שיהיה אפשר להרשם רק לאחד מהקבוצות? ואם אני מנסה להרשם לקבוצה נוספת אז הוא אומר לצאת קודם מהרשימה הקודמת?
תודה רבה -
-
@oryadaniely אמר בבירור | שליחת צינטוק ל2 רשימות תפוצה:
שלום!
יש לי 2 רשימות תפוצה. אני מעוניין לשלוח הודעה עם צינתוק ל2 הקבוצות. יש אפשרות?
בנוסף, אני יכול לעשות שיהיה אפשר להרשם רק לאחד מהקבוצות? ואם אני מנסה להרשם לקבוצה נוספת אז הוא אומר לצאת קודם מהרשימה הקודמת?
תודה רבהאתה מגדיר בדיקה ברשימת תפוצה 1 לפני ההרשמה לרשימת תפוצה 2
-
@oryadaniely ניתן לצנתק לשתי רשימות תפוצה ביחד. אתה צריך לפתוח שלוחה מיוחדת של הפעלת קמפיין ולהגדיר שבסיום ההפעלה ילך לשלוחה אחרת שזה גם הפעלת קמפיין וזה יפעיל את הרשימה השניה.
לא עשיתי את זה לאחרונה ויתכן שצריך לזה קומבינה קטנה, לא זוכר אם יש הגדרה לאן לעבור בסיום הפעלת הקמפיין.לגבי השאלה השניה אם הבנתי נכון אתה לא רוצה שיהיה אפשר להיות בשתי הרשימות תפוצה אלא רק באחד מהרשימות וכשנרשם באחד ימחק אוטומטי מהשני?
א"כ זה אפשרי אבל זה כבר יותר מורכב! אני כותב את העיקרון אין לי זמן כרגע להאריך. אם יהיה שאלות תשאל.אתה צריך לזה שתי שלוחות הרשמה ושתי שלוחות הסרה מרשימת תפוצה. והם יהיו בתוך שלוחה עם סינון לפי רשימת תפוצה. וצריך להגדיר מעברים משלוחה לשלוחה כשסיים להרשם לרשימה אחת יועבר בשקט להסרה מהרשימה השניה וכו.
תנסה לפתח את מה שכתבתי.
תחשוב מחוץ לקופסה.
או שאחרים יענו או שאני יהיה לי זמן לזה בהמשך להסבר מדויק יותר. -
יתכן ולא צריך שלוחת סינון. תלוי איך בדיוק אתה רוצה שיעבוד.
בגדול כשנרשם לאחד. אז אחרי הרישום עובר אוטמטית לשלוחת ההסרה מהרשימה השניה. וכן צריך לשחק קצת בהודעות מערכת שזה ישמע טוב למאזינים ולא ישמעו נרשמתם בהצלחה ואח'כ הוסרתם בהצלחה... -
@simcha33345 לגבי הדבר הראשון... אני ממש ממש לא מבין במערכות האלה ומישהו עשה לי טובה והקים לי את המערכת... עכשיו אני תקוע עם כמה דברים... אם זה מסובך להסביר אז ממש אשמח שמישהו יתחבר למערכת ויעזור לי עם זה...
-
@simcha33345
על מנת לצנטק לא רק לרשימת תפוצה 1 אלא גם ל123 אז ניתבתי את המערכת אחרי שרשימת תפוצה 1 קיבלה צינטוק לשלוחה 10 (חסומה) שזה מה שכתבתי בה:type=tzintuk list_tzintuk=123 run_tzintuk_automat=yes
אבל, במקום לשלוח צינטוק זה פותח לי ניהול רשימת התפוצה...