בירור | קובץ הסרה לאחד ממוצרי eset
-
@para2 אמר בבירור | קובץ הסרה לאחד ממוצרי eset:
שלום
אני מחפש קובץ הסרה ספציפי למוצר של איסט שנקרא
''Eset enternet security'' חפשתי בפורום ומצאתי רק קובץ הסרה שמסיר את כל מוצרי האסט המותקנים במחשב
לכן אבקש לא לשלוח סתם קישור לאותו פוסט
תודה מראשאם תעבור על אותו פוסט בעיון
תראה שם בהמשך הוראות כיצד ניתן להסיר מוצר בודד
למרות שעד כמה שיש לך כמה מוצרים על המחשב עדיף לך להסיר הכל ולהתקין מחדש גרסה אחת שבה אתה מעוניין -
@a0533057932 אמר בבירור | קובץ הסרה לאחד ממוצרי eset:
שלום
אני מחפש קובץ הסרה ספציפי למוצר של איסט שנקרא
''Eset enternet security'' חפשתי בפורום ומצאתי רק קובץ הסרה שמסיר את כל מוצרי האסט המותקנים במחשב
לכן אבקש לא לשלוח סתם קישור לאותו פוסט
תודה מראשאם תעבור על אותו פוסט בעיון
תראה שם בהמשך הוראות כיצד ניתן להסיר מוצר בודד
למרות שעד כמה שיש לך כמה מוצרים על המחשב עדיף לך להסיר הכל ולהתקין מחדש גרסה אחת שבה אתה מעונייןבאותו פוסט יש רק הוראות התקנה של אסט וקובץ הסרה אם מצאת משהו אחר אשמח אם תביא קישור
-
@משה-מזרחי יש את האנטיוירוס עצמו ויש את המוצר שהזכרתי אני מעונין רק אותו ולא את האנטיוירוס
אין אפשרות שעל מחשב יהיה שני תוכנות שונות
רק במקרה של תקלה
ואני יודע שבמדריך רשמתי יש הוראות מאד ברורות כיצד להשתמש בקובץ הרשמי של איסט להסרה ובו ניתן לבחור את מה להסיר -
@משה-מזרחי יש את האנטיוירוס עצמו ויש את המוצר שהזכרתי אני מעונין רק אותו ולא את האנטיוירוס
ואני יודע שבמדריך רשמתי יש הוראות מאד ברורות כיצד להשתמש בקובץ הרשמי של איסט להסרה ובו ניתן לבחור את מה להסירנכון אבל אני מחפש משהו בצורת סקריפט
-
ואני יודע שבמדריך רשמתי יש הוראות מאד ברורות כיצד להשתמש בקובץ הרשמי של איסט להסרה ובו ניתן לבחור את מה להסירנכון אבל אני מחפש משהו בצורת סקריפט
אין אפשרות
אף אחד לא יהיה מספיק משועמם להכין סקריפט שאמור להסיר רק מוצר אחד בודד
אבל מי יודע ישראל רחמנים הם ואולי יהיה אחד שיסיר לך רק מוצר בודד במקום לעשות מה שצריך לעשות להסיר הכל ולהתקין רק את המוצר שאתה רוצה -