בעיה | בהתקנת ווינדוס 11 על vmwer בהוספת TPM לאחר הדיסק..
-
אני מנסה לשנות בהגדרות ולהוסיף את ה TPM 2.0, אבל אני לא מצליח! אחרי שאני מגדיר את הRAM אני עושה add ובאופציה של Trusted platform module אין לי את האפשרות של finish!!!
ובמחשב סתם ככה אני רואה שיש לי את האופציה של להוריד את ווינ11 על המחשב, זאת אומרת שכן ישלי את הtpm זמין..
מה לעשות?
בתודה! -
@ephraum-tzvi כנ"ל אצלי
-
-
@ephraum-tzvi אמר בבעיה | בהתקנת ווינדוס 11 על vmwer בהוספת TPM:
אני מנסה לשנות בהגדרות ולהוסיף את ה TPM 2.0, אבל אני לא מצליח! אחרי שאני מגדיר את הRAM אני עושה add ובאופציה של Trusted platform module אין לי את האפשרות של finish!!!
ובמחשב סתם ככה אני רואה שיש לי את האופציה של להוריד את ווינ11 על המחשב, זאת אומרת שכן ישלי את הtpm זמין..
מה לעשות?
בתודה!א. אין צורך שבמחשב יהיה tpm בשביל המכונה
ב. יש צורך להצפין את הדיסק הוירטואלי על מנת שהtpm יהיה זמין -
@a0533057932 הצפנתי
-
@a0533057932 איך מצפינים?
-
-
@ephraum-tzvi אפשר לסמן כ"נפתר" לא?
-
@ephraum-tzvi אמר בבעיה | בהתקנת ווינדוס 11 על vmwer בהוספת TPM לאחר הדיסק..:
לי זה עדיין לא עוזר
עברת על הקישור שהבאתי?
עשית את הכל כמו במדריך? -
@a0533057932 כן
-
@a0533057932 כן
ומה בדיוק השגיאה?
-
@a0533057932 זה כותב לי שהמחשב הווירטואלי חייב להיות מוצפן (והצפנתי) וצריך להשתמש בuefi או משהו כזה
צילום מסך:
-
@a0533057932 זה כותב לי שהמחשב הווירטואלי חייב להיות מוצפן (והצפנתי) וצריך להשתמש בuefi או משהו כזה
צילום מסך:
אם זה דורש ממך לשנות סוג איתחול אז לא עשית כמו שצריך כי זה אומר שלא הפעלת איתחול מאובטח ולכן אתה לא על uefi
תעבור להגדרות מכונה ושמה תגדיר שסוג האיתחול יהיה uefi ותגדיר שם את הוי באיתחול מאובטח
בהצלחה -
צילום מסך:
אמרת שעברת על המדריך
מתברר שלא כל כך
תעבור שוב -
@שלמה-ו אמר בבעיה | בהתקנת ווינדוס 11 על vmwer בהוספת TPM לאחר הדיסק..:
תעבור להגדרות מכונה ושמה תגדיר שסוג האיתחול יהיה uefi ותגדיר שם את הוי באיתחול מאובטח
בהצלחהסליחה על הבורות, אבל אני לא הבנתי אך לעשות זאת, קודם להגדיר מכונה, ושם יהיה לי את הופציה?? כי אני לא מצאתי משהו כזה שם..
-
@ephraum-tzvi אתה צריך ליצור מכונה חדשה עם הקובץ של וינ' 11 לאחמ''כ אתה צריך לערוך את ההגדרות של המכונה שיצרת ואז תעבוד לפי המדריך שהביאו כאן כבר
https://mitmachim.top/post/400468 -
@קינג-קומפיוטר זה מה שעשיתי ומשהו שם לא עובד!
-
@ephraum-tzvi אפשר צילומסך?
-
@קינג-קומפיוטר זה מה שעשיתי ומשהו שם לא עובד!
לא עשית
יש מדריך
שאומר לבצע 3 דברים
שאתה לא עשית את מספר 3 בו
ולכל לא עובד לך