רוט לשיאומי
-
@hvusv1234 אני מצד אחד מסכים איתך אבל לא לגמרי
פשוט מי שערך את הגרסאות לc2 היו מנהלי הפורום (לפי מה שידוע לי) והם עשו זאת בתור בונוס עצום לכל המשתמשים
לגבי השיאומי אנשים פרטיים עבדו על זה קשה והם לא תמיד מוכנים לעזור כי זה חלק מהפרנסה שלהם.
ואתה לא יכול לצפות מהם שדברים שהם עבדו על זה שעות יתנו לך ככה בחינם
אבל זה לא סותר שאפשר לבקש כי אחרי הכל יש פה עוד משתמשים שאולי לא מבינים במאה אחוז את המערכת הזאת של שיאומי אבל יש להם ידע כללי ויכולים לעזור -
בחלק הזה אני מדבר על כל הפורום
הכי חשוב לזכור שלא חייבים כלום לאף אחד
אם יש בקשות שהם נורמליות ובגדר ''עזרה'' זה בסדר אבל יש בקשות מוגזמות שאמורות לקחת המון זמן, אז אפשר לבקש אבל אי אפשר לצפות שאנשים יעזבו הכל רק בשביל לעזור
ובטח ובטח שלא לכעוס כשלא עוזרים -
חס וחלילה אף אחד לא כעס שלא עוזרים. פשוט שאלתי למה נועד הפורום אם לא לעזור.
לעשות רוט לא אמור להוות בעייה לאף אחד שמוכר גירסה.
לכל פלאפון נורמלי צריך לעשות רוט כדי להינות ממנו במאה אחוז
ואני גם לא ביקשתי ממי שעבד קשה על גירסה פשוט לחלק אותה לכל מי שרוצה ולא ביקשתי שיפרסם פה בפורום.
סה''כ שאלתי איך עושים רוט.
אף אחד לא חייב לעזור אבל בשביל זה נועד הפורום.
וגם אם זה מסובך וקשה לעשות רוט ואין למי שיודע כח להסביר לפחות שיתנו קישור למדריך באינטרנט -
@hvusv1234 רק לעשות רוט ורק להכניס לתיקיה ורק אף אחד לא יקנה יותר גרסה שעבדו עלי שעות רבות
-
@A0533057932 אני מעוניין לעשות רוט.
גירסה מותקנת כבר יש לי.
ולמה בדיוק שלא יקנו גירסה הרי צריך עברית. -
@hvusv1234 אמר ברוט לשיאומי:
וגם אם זה מסובך וקשה לעשות רוט ואין למי שיודע כח להסביר לפחות שיתנו קישור למדריך באינטרנט
לא לכל דבר יש מדריך.
לא לכל דבר אפשר לכתוב מדריך.
לא אפשרי לדוגמא לכתוב מדריך על איך עושים קראקים לתוכנה.
לך תלמד כמה שנים הנדסה לאחור ותדע.
זה לא פותחים תוכנה מסויימת, בוחרים את הexe שרוצים, לוחצים על Crack! וזהו. -
-
@M-H-B אמר ברוט לשיאומי:
אהלן לכולם, למי שמכיר אותי מהטלגרם אז ברוכים הנמצאים....
בעניין הרוט הדרך היחידה היא לערוך את הקרנל ולאפשר את ההסלמת הרשאות שזה בגדול הרוט אז ככה למי שיש ידע בקרנל לינוקס ומאג'יסק שיהנה
אגב יישר כוח לשמואל על תחזוקת האתר הוא באמת נראה אחלהזה הדרך היחידה במידה והוא רוצה ליצור קובץ רוט בעצמו אם הוא רוצה רק לצרוב הוא פשוט צריך למצוא קובץ רוט שמסתמא מסתובב בפורומים הרוסים ולצרוב דרך ריקוברי וזהו