בקשת מידע | כמה שאילות לגבי שיאומי
-
@איש-פשוט-מאוד אמר בבקשת מידע | כמה שאילות לגבי שיאומי:
@יושב-אהלים חתימה זה לא חייב להיות קשור לתוכן...
יש כמה בפורום שחורטים חתימה. אני לא זוכר את שמותיהם כרגע
-
@יושב-אהלים ולגבי שאר השאלות?
-
מי בפורום מוכר שיאומי רגיל בלי גירסא מיוחדת בעברית ועדיף עם חותמת
-
@איש-פשוט-מאוד אמר בבקשת מידע | כמה שאילות לגבי שיאומי:
1 האם שיאומי הוא בעצם סמארטפון לכל דבר רק שיש לו מקשים?
בערך
2 האם אפשר לשים עליו כל אפליקציה שהיא?
ממש לא
ובמידה שלא, האם הוא תומך ברוב האפליקציות השימושיות?
שוב בערך
3 הבנתי שאפשר להשתמש בו כנקודה חמה, האם זה יותר מהיר מסטיק רגיל?
ממש לא
4 איך אפשר להשיג אותו עם עברית מלאה וחותמת?
אצל יוצרי הגרסאות
-
@a0533057932 נכון מאד אם אתה רוצה אני יכול לעשות לך החתמות בפרטי
-
@איש-פשוט-מאוד סבבה
-
@a0533057932 אמר בבקשת מידע | כמה שאילות לגבי שיאומי:
ממש לא
בכל סמארטפון אי-אפשר להתקין את כל האפליקציות והשיאומי לא שונה חוץ מזה שיש לו 4.4...
-
@mefateach אמר בבקשת מידע | כמה שאילות לגבי שיאומי:
@a0533057932 אמר בבקשת מידע | כמה שאילות לגבי שיאומי:
ממש לא
בכל סמארטפון אי-אפשר להתקין את כל האפליקציות והשיאומי לא שונה חוץ מזה שיש לו 4.4...
הרבה יותר גרוע
-
- השיאומי לא כסמרטפון לכל דבר כיון שהוא לא תומך בחלק מהגירסאות החדשות של האפליקציות
דבר שני, המעבד שלו חלש בהרבה (בין 1 לחצי גיגה ראם תלוי דגם), וכמובן הוא פחות נח מסמארטפון. - לא, כנזכר. ויש גרסאות בשוק שגם חסמו את האופציה להתקנת APK
- אני מוכר גרסה בעברית וחותמת.
- השיאומי לא כסמרטפון לכל דבר כיון שהוא לא תומך בחלק מהגירסאות החדשות של האפליקציות
-
@o-tillman אמר בבקשת מידע | כמה שאילות לגבי שיאומי:
השיאומי לא כסמרטפון לכל דבר כיון שהוא לא תומך בחלק מהגירסאות החדשות של האפליקציות
דבר שני, המעבד שלו חלש בהרבה (בין 1 לחצי גיגה ראם תלוי דגם), וכמובן הוא פחות נח מסמארטפון.אז זה סמרטפון דפוק בגלל שהוא דפוק זה לא אומר שזה לא סמרטפון, סמרטפון זה לא שם קוד של פלאפון משוכלל (למרות שזה נקרא פלאפון חכם...)
(גם ביאנג...) -
@mefateach אמר בבקשת מידע | כמה שאילות לגבי שיאומי:
השיאומי לא כסמרטפון לכל דבר כיון שהוא לא תומך בחלק מהגירסאות החדשות של האפליקציות
דבר שני, המעבד שלו חלש בהרבה (בין 1 לחצי גיגה ראם תלוי דגם), וכמובן הוא פחות נח מסמארטפון.אז זה סמרטפון דפוק בגלל שהוא דפוק זה לא אומר שזה לא סמרטפון, סמרטפון זה לא שם קוד של פלאפון משוכלל (למרות שזה נקרא פלאפון חכם...)
(גם ביאנג...)סמארטפון זה שם קוד לפלאפון חכם
ובדרך כלל הכוונה היא למסך מגע -
@a0533057932 יאנג הוא גם מעבד דפוק (לגבי המסך מגע את קצת צודק למרות שנראה לי שההגדרה של סמרטפון זה פלאפון שמריץ אנדרואיד (מערכת הפעלה "חכמה"...))
((((עזוב זה לא הנושא כאן))) -
@mefateach אפשר להתווכח על התיוג, מה שבטוח- בניגוד לסמארטפון שמזמין התמכרות ושאר בעיות יותר גרועות, המכשיר הזה מבטיח שימוש טוב, הוא לא נח ולכן לא מתמכרים אליו, כמו"כ הוא חסום לאופציות לא טובות שקיימות בסמרטפון.
אני חושב שזה פתרון טוב לאנשים שלא רוצים סמרטפון ומצד שני מחפשים את הנוחות המסויימת שיש בוויז, מוביט, מייל וכדו' -
מה שבטוח- בניגוד לסמארטפון שמזמין התמכרות ושאר בעיות יותר גרועות, המכשיר הזה מבטיח שימוש טוב, הוא לא נח ולכן לא מתמכרים אליו,
תלוי מי... (יש הרבה בחורים שגולשים דרכו וכשאני רואה אותם אני (לוחצים החץ...)
כמו"כ הוא חסום לאופציות לא טובות שקיימות בסמרטפון.
תלוי איזה גירסה
ומצד שני מחפשים את הנוחות המסויימת שיש בוויז, מוביט, מייל וכדו'
נוחות לא תמצא במכשיר הזה (בשביל נוחות יש את ה f21 pro אבל יקח זמן עד שיהיה לו גרסאות)