שאלה | קובץ BAT שמדפיס קובץ מסויים במחשב
-
שלום וברכה,
אני נצרך לעזרה קטנה.
אני צריך ליצור קובץ BAT שכשמפעילים אותו ידפיס לי קובץ מסויים שאני בוחר.
מישהו יכול לכתוב לי מה צריך לכתוב בשביל זה?
תודה רבה! -
@shloimy תודה רבה,
אם הבנתי נכון (אני לא קורא אנגלית) הפירוש ככה:c:\> print /d:name_of_printer file_to_printבהתחלה המיקום במחשב, אחר כך שם המדפסת (במקום האות d), ואחר כך שם הקובץ להדפסה (במקום המילים file_to_print).
דהיינו ככה:C:\Users\PLONI\Documents:\> print /HP Color LaserJet Pro:name_of_printer שם קובץ להדפסהאני צודק?
-
@shloimy תודה רבה,
אם הבנתי נכון (אני לא קורא אנגלית) הפירוש ככה:c:\> print /d:name_of_printer file_to_printבהתחלה המיקום במחשב, אחר כך שם המדפסת (במקום האות d), ואחר כך שם הקובץ להדפסה (במקום המילים file_to_print).
דהיינו ככה:C:\Users\PLONI\Documents:\> print /HP Color LaserJet Pro:name_of_printer שם קובץ להדפסהאני צודק?
@איש-פלוני
תנסה מה אתה מפחד? -
@shloimy תודה רבה,
@איש-פלוני אמר בשאלה | קובץ BAT שמדפיס קובץ מסויים במחשב:
@shloimy תודה רבה,
כנראה משהו היה לא נכון במה שעשיתי, כי לא עובד לי בינתיים.
אשמח לתיקונים
תודה רבה! -
-
@איש-פלוני לא יודע מה כתבת אבל הפקודה היא כך.
print /d:name_of_printer file_to_printאת name_of_printer תחליף בשם המדפסת ואת file_to_print בשם הקובץ להדפסה.
בדוגמה שלך:
C:\Users\PLONI\Documents:\> print /d:"HP Color LaserJet Pro" שם קובץ להדפסה -
@איש-פלוני לא יודע מה כתבת אבל הפקודה היא כך.
print /d:name_of_printer file_to_printאת name_of_printer תחליף בשם המדפסת ואת file_to_print בשם הקובץ להדפסה.
בדוגמה שלך:
C:\Users\PLONI\Documents:\> print /d:"HP Color LaserJet Pro" שם קובץ להדפסה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות