בעיה | ווירוס בכרטיס זכרון
-
@משה-חזק אמר בבעיה | ווירוס בכרטיס זכרון:
@nh-local אמר בבעיה | ווירוס בכרטיס זכרון:
@משה-חזק וירוס קלאסי... תצלם אולי?
חבל שלמה ווייס היה באמצע איזשהו תהליך עם הכרטיס ועכשיו הוא נעלם
המחשב לא נותן לי לפתוח אותו רק המכשיר
-
התייאשתי, עבדתי מספיק זמן על זה
זהו אני מנתק את המכשירים. ברוך דיין האמתחבל שאישרת את ההודעה שעלתה בסוף, הפקודה הזאת ממש לא התאימה למצב של הכרטיס שלך ומאד מקווה שהנזק לא גדול, אני רק רואה עד כמה אסור לתת לאנשים לגעת בתוכנה כי כל פעולה שגוייה עלולה לגרום לנזק, בכ"א אין שום סיבה להתייאש, לפחות אחוז גבוה ניתן לשחזר ויתכן שאפילו הכל, מה לעשות שאיני יכול להיות זמין 24 שעות היות ונולדתי בן אנוש.... אם אתה מעוניין בעזרה (חזרה מהיאוש -ע"פ הלכה ניתן לחזור מהיאוש ללא קנין כל עוד לא זכה בו אחר...) אשמח לעזור כאשר אני זמין, אבל אצטרך בשביל כך מחשב עם גישה לכלי הניהול...
-
@שלמה-ווייס אמר בבעיה | ווירוס בכרטיס זכרון:
התייאשתי, עבדתי מספיק זמן על זה
זהו אני מנתק את המכשירים. ברוך דיין האמתחבל שאישרת את ההודעה שעלתה בסוף, הפקודה הזאת ממש לא התאימה למצב של הכרטיס שלך ומאד מקווה שהנזק לא גדול, אני רק רואה עד כמה אסור לתת לאנשים לגעת בתוכנה כי כל פעולה שגוייה עלולה לגרום לנזק, בכ"א אין שום סיבה להתייאש, לפחות אחוז גבוה ניתן לשחזר ויתכן שאפילו הכל, מה לעשות שאיני יכול להיות זמין 24 שעות היות ונולדתי בן אנוש.... אם אתה מעוניין בעזרה (חזרה מהיאוש -ע"פ הלכה ניתן לחזור מהיאוש ללא קנין כל עוד לא זכה בו אחר...) אשמח לעזור כאשר אני זמין, אבל אצטרך בשביל כך מחשב עם גישה לכלי הניהול...
ממש אין לי טענות אליך, רק רוצה להבין אם אין דרך לתקן גם במחשב של אתמול?
-
ממש אין לי טענות אליך, רק רוצה להבין אם אין דרך לתקן גם במחשב של אתמול?
גם אם יש דרך, מהראוי לעבוד על מחשב ללא הגבלות
אין טעם להכביד על נותן שירות [בחינם], ולגרום שעות עבודה מיותרות