בקשה | מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה?
-
@alizabat1919 כמו שכבר אמרו כאן תתקיני idm תעשי חיפוש בפורום
בינתיים נתקלתי רק בשני אתרים שהתוכנה הזו לא הצליחה להוריד מהם בצורה מושלמת -
@alizabat1919 אמר בבקשה | מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה?:
@צדיק-תמים זה עדיין נותן שגיאה כזו:
@צדיק-תמים אמר בבקשה | מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה?:
להתקין במצב מפתחים
הסבר מפורט כאן: https://netfree.link/wiki/תוספים_ל-Google_Chrome בפסקת "התקנת תוספים לא באמצעות החנות".
אם הסתבכת יש בסוף הדף קישורים למדריכים בוידאו. -
@משה-מזרחי אמר בבקשה | מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה?:
אני הורדתי עם IDM משם
מהפתוחה?
כי למיטב זכרוני ניסיתי ולא הצלחתי
עריכה: עכשיו ניסיתי והצלחתי עם IDM -
אפשר לנסות ג"כ אם ההתוספת הזאת
-
@alizabat1919 אמר בבקשה | מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה?:
@10110000 אחרי שהוספתי לכרום איך אני מורידה את הסרטון?
@משה-מזרחי אמר בבקשה | מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה?:
@margalit
שפותחים סרטון יש מעליו חלונית קטנה של "הורד סרטון זה"
זה כמובן אם התקנתם את התוסףhttps://chrome.google.com/webstore/detail/idm-integration-module/ngpampappnmepgilojfohadhhmbhlaek
-
@alizabat1919 אתה הולך מלאתר עם הסרטון ואז יצוץ לך בצד בועה השואלת האם אתה רוצה להוריד הסרטון
-
-
-
@ALIZABAT1919 אם לא נפתר לך עדיין... אני ישתף את מה שאני עושה.
יש דרך יחסית קלה להוריד סרטוני לימוד מאתרים בהם אין אפשרות כזאת.
א', F12 - פתיחת כלי פיתוח של הדפדפן
ב', לבחור בלשונית NETWORK, ושם, בכרטיסיה MEDIA
ג', לחזור לדפדפן וללחוץ על CTRL+R - זה אמור להפעיל את הסרטון, אם לא, יש להפעיל אותו ידנית
ד', לחזור לכלי הפיתוח, יופיע שם המדיה המתנגנת כקבצים (לדוג' XXXXX.MP4)
ה', קליק ימני על השם של הקובץ המבוקש ולבחור COPY ADDRESS KINK
ו', להדביק את הכתובת בשורת הכתובות של הדפדפן, יפתח חלון בו מופיע הסרטון עם אפשרות להורדה
בהצלחה! -
@ALIZABAT1919 כמובן
-
-
@ניקושלה אמר בבקשה | מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה?:
@ALIZABAT1919 אם לא נפתר לך עדיין... אני ישתף את מה שאני עושה.
יש דרך יחסית קלה להוריד סרטוני לימוד מאתרים בהם אין אפשרות כזאת.
א', F12 - פתיחת כלי פיתוח של הדפדפן
ב', לבחור בלשונית NETWORK, ושם, בכרטיסיה MEDIA
ג', לחזור לדפדפן וללחוץ על CTRL+R - זה אמור להפעיל את הסרטון, אם לא, יש להפעיל אותו ידנית
ד', לחזור לכלי הפיתוח, יופיע שם המדיה המתנגנת כקבצים (לדוג' XXXXX.MP4)
ה', קליק ימני על השם של הקובץ המבוקש ולבחור COPY ADDRESS KINK
ו', להדביק את הכתובת בשורת הכתובות של הדפדפן, יפתח חלון בו מופיע הסרטון עם אפשרות להורדה
בהצלחה!@ניקושלה ברוב האתרים כיום וכן באתר האוניברסיטה הפתוחה, הפיתרון הזה לא יעבוד בגלל שהאתרים מורידים את הסרטונים כי החלקים קטנים שהם רק שתיים או שלוש שניות, ולכן אי אפשר להוריד את כל הסרטון כפי שאמרת.