בקשה | מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה?
- 
@אמיר לא. 
 מה אני צריכה לעשות בדיוק?
 זה קצת דחוף לי.תודה!
- 
@אמיר לא. 
 מה אני צריכה לעשות בדיוק?
 זה קצת דחוף לי.תודה!https://chrome.google.com/webstore/detail/stream-recorder-download/iogidnfllpdhagebkblkgbfijkbkjdmm אחרי ההתקנה יופיע בתוספים מעלה נקודה אדומה 
 זה יפתח דף חדש ותוך כדי צפיה ישמור את ה"זרימה" למחשב
- 
https://chrome.google.com/webstore/detail/stream-recorder-download/iogidnfllpdhagebkblkgbfijkbkjdmm אחרי ההתקנה יופיע בתוספים מעלה נקודה אדומה 
 זה יפתח דף חדש ותוך כדי צפיה ישמור את ה"זרימה" למחשב@אמיר יאוו הוא כותב שיש בעיה. 

- 
@אמיר יאוו הוא כותב שיש בעיה. 

- 
@אמיר הבנתי עכשיו שהוא כבר לא פעיל התוסף הזה. 
 תודה בכל אופן.
 אם מישו יודע דרך אחרת אני ישמח!
- 
@אמיר יאוו הוא כותב שיש בעיה. 
  @alizabat1919 נראה שיש לך חסימה על ההורדה מהחנות גוגל כרום 
 מצורף קובץ התוסף
 להתקין במצב מפתחים
 extension_1_3_8_0.crx
- 
@alizabat1919 נראה שיש לך חסימה על ההורדה מהחנות גוגל כרום 
 מצורף קובץ התוסף
 להתקין במצב מפתחים
 extension_1_3_8_0.crx@צדיק-תמים זה עדיין נותן שגיאה כזו: 

- 
@אמיר הבנתי עכשיו שהוא כבר לא פעיל התוסף הזה. 
 תודה בכל אופן.
 אם מישו יודע דרך אחרת אני ישמח!@alizabat1919 אמר בבקשה | מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה?: @אמיר הבנתי עכשיו שהוא כבר לא פעיל התוסף הזה. אני עכשיו ניסיתי איתו להוריד שיעור מהאוניברסיטה הפתוחה וזה עובד 
 הוא עכשיו באמצע הורדה@אמיר תודה רבה 
 יש לי הרבה שיעורים שרציתי להוריד והתשובה שלך עזרה גם לי
- 
שלום 
 אשמח לדעת אם יש מישהו שיודע איך להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה.
 זה דחוף!!
 אפשר למייל:bmichalaliza1719@gmail.com
 תודה רבה@alizabat1919 אמר בבקשה | מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה?: אשמח לדעת אם יש מישהו שיודע איך להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה. ניסיתם עם IDM כמו שאמרו כבר? 
 זה נתן לי להוריד מאיזשהו אוניברסיטה.
- 
@alizabat1919 אמר בבקשה | מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה?: אשמח לדעת אם יש מישהו שיודע איך להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה. ניסיתם עם IDM כמו שאמרו כבר? 
 זה נתן לי להוריד מאיזשהו אוניברסיטה.@yaakovsas לא הבנתי מה זה בדיוק. 
 ולא מצאתי היכן אפשר להוריד?
- 
@alizabat1919 אמר בבקשה | מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה?: @אמיר הבנתי עכשיו שהוא כבר לא פעיל התוסף הזה. אני עכשיו ניסיתי איתו להוריד שיעור מהאוניברסיטה הפתוחה וזה עובד 
 הוא עכשיו באמצע הורדה@אמיר תודה רבה 
 יש לי הרבה שיעורים שרציתי להוריד והתשובה שלך עזרה גם לי@margalit האם הצלחת להוריד את התוסף? 
- 
@yaakovsas לא הבנתי מה זה בדיוק. 
 ולא מצאתי היכן אפשר להוריד?@alizabat1919 זה תוסף לכרום שנמצא בקישור שהוספתי. 
- 
@margalit האם הצלחת להוריד את התוסף? @alizabat1919 אמר בבקשה | מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה?: @margalit האם הצלחת להוריד את התוסף? כן, התקנתי מכאן 
 אם לא הצלחת אולי זה קשור לסינון
 על איזה סינון את?
- 
@alizabat1919 אמר בבקשה | מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה?: @margalit האם הצלחת להוריד את התוסף? כן, התקנתי מכאן 
 אם לא הצלחת אולי זה קשור לסינון
 על איזה סינון את?@margalit אני חושבת שזה באמת קשור לסינון... 
 אני על אתרוג
 אבל אולי את מורידה את הסירטונים שאני צריכה?
 מה את לומדת?
- 
@margalit אני חושבת שזה באמת קשור לסינון... 
 אני על אתרוג
 אבל אולי את מורידה את הסירטונים שאני צריכה?
 מה את לומדת?@alizabat1919 אמר בבקשה | מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה?: אבל אולי את מורידה את הסירטונים שאני צריכה? 
 מה את לומדת?לפי הצילום מסך שלך למעלה זה לא אותו תחום... 
 אני לומדת מוסיקה
- 
@alizabat1919 אמר בבקשה | מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה?: אבל אולי את מורידה את הסירטונים שאני צריכה? 
 מה את לומדת?לפי הצילום מסך שלך למעלה זה לא אותו תחום... 
 אני לומדת מוסיקה@margalit תודה בכל אופן. 
- 
@margalit תודה בכל אופן. @alizabat1919 כמו שכבר אמרו כאן תתקיני idm תעשי חיפוש בפורום 
 בינתיים נתקלתי רק בשני אתרים שהתוכנה הזו לא הצליחה להוריד מהם בצורה מושלמת
- 
@צדיק-תמים זה עדיין נותן שגיאה כזו: 
  @alizabat1919 אמר בבקשה | מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה?: @צדיק-תמים זה עדיין נותן שגיאה כזו: 
  @צדיק-תמים אמר בבקשה | מישהו יודע אולי איך אפשר להוריד סרטונים מהאתר של האוניברסיטה הפתוחה?: להתקין במצב מפתחים הסבר מפורט כאן: https://netfree.link/wiki/תוספים_ל-Google_Chrome בפסקת "התקנת תוספים לא באמצעות החנות". 
 אם הסתבכת יש בסוף הדף קישורים למדריכים בוידאו.
- 
רק לאשר את מה שאמרו כבר 
 אני הורדתי עם IDM משם
 יש פה התקנה אוטומטית בלי התערבות , אח''כ צריך לפתוח את הדפדפן ולאשר את התקנת התוסף בשלש נקודות למעלה בצד ימין@משה-מזרחי 
 אחרי ההורדה וההתקנה
 איך מורידים מהאתר?