המלצה | "פיתרון" לבעיה של אני לא רובוט ברימון
-
-
לשלוח מייל למנכל יריב פאר ולהתלונן ceo@rimon.net.il לבקש הבהרה על הנושא.
-
הבעיה מול גוגל (משער שאו ענייני כספים שרימון מתמקחת על המחיר עם גוגל (עד היום היה להם אישור אבטחה מול גוגל, כנראה הפסיקו להם), או שגוגל החליטה להטריד יהודים צנועים ולא מוכנה לחדש אישור אבטחה לרימון.
-
בכל מקרה אפשר לעבור לחפש במנוע bing של מיקרוסופט, ושם אין את הבעיה, וזה גם ילחץ על גוגל לפתור (גוגל סופרים את השימוש בהם כל יום וישימו לב לירידה בנפח גלישה דרכם).
-
תפיצו לכמה שיותר
-
-
זה לא בעייה אבל לא בטוח מאה אחוז שהבעיה היא ברימון. אם גם אתה ברימון וגם לך קורה הבעיה הזאת או שאתה מכיר מישהו כזה, אפשר אולי להתלונן. מי שברימון ויש לו את זה שיכתוב כאן וככה נוכל לדעת ולשלוח מייל.
-
@רפאל1234רפאל כבר כתבו על זה והבעיה היא לכאורה ברימון \ אתרוג
https://mitmachim.top/topic/31278/בירור-אימות-שאתם-לא-רובוטים-באינטרנט-אתרוג -
רוצים להתלונן להם?
-
@רפאל1234רפאל אדוני. זה בדיוק מה שפותח הנושא כתב. לשלוח להם מייל.
-
@ברמן אמר בהמלצה | "פיתרון" לבעיה של אני לא רובוט ברימון:
- לשלוח מייל למנכל יריב פאר ולהתלונן ceo@rimon.net.il לבקש הבהרה על הנושא.
כדאי באתר בלשונית צור קשר
- הבעיה מול גוגל (משער שאו ענייני כספים שרימון מתמקחת על המחיר עם גוגל (עד היום היה להם אישור אבטחה מול גוגל, כנראה הפסיקו להם), או שגוגל החליטה להטריד יהודים צנועים ולא מוכנה לחדש אישור אבטחה לרימון.
נו באמת גוגל העולמית או גוגל ישראל יש להם אינטרס להטריד יהודים צנועים זה חברה כלכלית
אין קשר לתשלום כנראה הם ברשימה שחורה יש הרבה סיבות למה יתכן בגלל שהם מבצעים dpi דהיינו סינון תוכן- בכל מקרה אפשר לעבור לחפש במנוע bing של מיקרוסופט, ושם אין את הבעיה, וזה גם ילחץ על גוגל לפתור (גוגל סופרים את השימוש בהם כל יום וישימו לב לירידה בנפח גלישה דרכם).
לא עובד ברימון מפנה ישר לגוגל
-
@קינג-קומפיוטר אמר בהמלצה | "פיתרון" לבעיה של אני לא רובוט ברימון:
@sh774 למה זה רק זמני?
כי כנראה מתי שהוא הם יפתרו את הבעיה