בקשה | קובץ WORD חינמי עם שערים וסמלים לספרים
-
@צור אמר בבקשה | קובץ WORD חינמי עם שערים וסמלים לספרים:
@yosi44 היות ומישהו מחק את הקובץ והיות שאני מניח שגודל הקובץ לא עולה על 40 מ"ב אולי תואיל בטובך להעלות לפורום?
https://file.mitmachim.top/download.php?id=285&token=SlbBGiGOw6lfDN3GtMh7LWhG6cENoeBI
-
@yosi44 אמר בבקשה | קובץ WORD חינמי עם שערים וסמלים לספרים:
@צור אמר בבקשה | קובץ WORD חינמי עם שערים וסמלים לספרים:
@yosi44 היות ומישהו מחק את הקובץ והיות שאני מניח שגודל הקובץ לא עולה על 40 מ"ב אולי תואיל בטובך להעלות לפורום?
https://file.mitmachim.top/download.php?id=285&token=SlbBGiGOw6lfDN3GtMh7LWhG6cENoeBI
הוא צודק שלא מחקו עכשיו בדקתי.
הקישור פה הוא רק קובץ אחד מהשניים
השני תוריד ממגיקוד -
@simcha33345 אמר בבקשה | קובץ WORD חינמי עם שערים וסמלים לספרים:
@yosi44 בקישור של 3 אחרי ה8 כבר לא קיים החומר אתה יכול להעלות שוב? יישר כח!
3 אחרי ה 8 חי וקיים
הנה מעכשיו -
@simcha33345 כנראה בעיה אצלי הייתי צריך להעתיק את הקוד מחוץ לדפדפן ולהוסיף את ה3 ואח''כ להדביק את הקישור בשלמותו ולהוריד. אם נכנסתי לקישור בדפדפן ואח"כ מוסיף את ה3 ולוחץ על אנטר היה רשום לי הקובץ לא קיים...
-
@simcha33345 אמר בבקשה | קובץ WORD חינמי עם שערים וסמלים לספרים:
@simcha33345 כנראה בעיה אצלי הייתי צריך להעתיק את הקוד מחוץ לדפדפן ולהוסיף את ה3 ואח''כ להדביק את הקישור בשלמותו ולהוריד. אם נכנסתי לקישור בדפדפן ואח"כ מוסיף את ה3 ולוחץ על אנטר היה רשום לי הקובץ לא קיים...
לזה התכוונת ?
-
@yosi44 הי, הקבצים כבר לא קיימים. העלית את אחד מהם לשרת הפורום, האם תוכל להעלות את השני?
ולגבי מה ש- @כלומר דיבר, ברור לי שהוא התכוין לקובץ הזה סימנים שערים ועוד להעתקה
זהו קובץ מסודר ויפה, אם כי אין בו הרבה. אבל יש בו הרבה נחת...
ועל הדרך יש גם קובץ עם הרבה מסגרות. הנה: מסגרות להעתקה
אלו, אכן הגיעו מתיקייה בשם 'למחשב של בן תורה', שלאחמ"כ נהיה "פרויקט בן תורה" (יש לי היכרות אישית עם המחבר הנפלא, באמת עשה פרוייקט מושקע. רק חבל שהוא לא מעדכן ותורם עוד מניסיונו - יש לו הרבה יותר!).
ו... כן, אם אפשר להעלות לי את הקובץ השני... תודה רבה!
-
@שלל אמר בבקשה | קובץ WORD חינמי עם שערים וסמלים לספרים:
ברור לי שהוא התכוין לקובץ הזה סימנים שערים ועוד להעתקה
ועל הדרך יש גם קובץ עם הרבה מסגרות. הנה: מסגרות להעתקהכן, בדיוק לזה התכוונתי.
אם אני זוכר נכון, לא הבחנתי בהם ב"פרויקט בן תורה", בכל אופן לא אהבתי את זה שצריך להתקין תוכנה וכו'. לטעמי התיקייה "למחשב של בן תורה" הייתה יותר נגישה. אני חושב שכדאי שגם היא תתפרסם. -
@כלומר אתה מוזמן להעלות... אבל לדעתי, הפרויקט עבר שינויים מהותיים - שכן שווים את ההתקנה. ההבדל המשמעותי הוא, שזה צריך את התקנת תוכנת OneNote 2013/16 במחשב, וזה אכן לפעמים מסבך את העסק (למי שאין).
מכל מקום, המסמכים הנ"ל אכן מובאים גם בפרויקט בן תורה. בהחלט.
-
@שלל אמר בבקשה | קובץ WORD חינמי עם שערים וסמלים לספרים:
@yosi44 הי, הקבצים כבר לא קיימים. העלית את אחד מהם לשרת הפורום, האם תוכל להעלות את השני?
ולגבי מה ש- @כלומר דיבר, ברור לי שהוא התכוין לקובץ הזה סימנים שערים ועוד להעתקה
ועל הדרך יש גם קובץ עם הרבה מסגרות. הנה: מסגרות להעתקה
אלו, אכן הגיעו מתיקייה בשם 'למחשב של בן תורה', שלאחמ"כ נהיה "פרויקט בן תורה" (יש לי היכרות אישית עם המחבר הנפלא, באמת עשה פרוייקט מושקע. רק חבל שהוא לא מעדכן ותורם עוד מניסיונו - יש לו הרבה יותר!).
ו... כן, אם אפשר להעלות לי את הקובץ השני... תודה רבה!
השרת של הפורום לא מאפשר קובץ מעל 100 מ"ב - יש עוד שרת חדש שעוד לא זכיתי לקבל כניסה אליו (וגם לא בקשתי ...)
https://www.jumbomail.me/j/CQzIW_jXuEy_IMלהוסיף T בסוף השורה
-
הקבצים כבר לא קיימים
-
@אין-הכי-נמי אמר בבקשה | קובץ WORD חינמי עם שערים וסמלים לספרים:
הקבצים כבר לא קיימים
הם כן בדקתי כעת.
בהודעה שלפני מה שכתבתם יש הורדה שך גמבומייל
השתמשו בו